Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Locatie de Heygraeff zoekt enthousiaste begeleiders B

Diverse begeleiders B, 24-32 uur per week

Ben jij de begeleider die we zoeken? Weet jij nog niet met welke doelgroep je wilt werken dan gaan we samen in gesprek om te kijken welke locatie en doelgroep het beste bij jouw kwaliteiten past. We hebben vacatures op verschillende dagbestedings- en/of woonlocaties. Vind je het leuker om flexibel ingezet te worden dan kan dat ook. Spreek dit jou aan? Reageer snel en we vinden een baan die bij je past!

Jouw werk
Het beste uit de cliënt halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren. Dat is jou wel toevertrouwd. Samen met de cliënt of zijn familie ga je op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Waar mogelijk richt je daarbij op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich goed voelt. In de dagelijks leven van de cliënt speel jij een ondersteunende rol waarin je ook het sociale netwerk betrekt. In de ontwikkeling van het team speel je actief een rol. Het uitvoeren van gedelegeerde taken die bij jou zijn neergelegd zoals roosterzaken / kasbeheer / maandrapportages etc.

Het activiteitenaanbod is toegesneden op het ontwikkelingsniveau en de leeftijd van de cliënt; te allen tijde wordt de cliënt weloverwogen keuzes geboden, die de regie over eigen leven in stand houden.

De cliënten hebben regelmaat en ondersteuning nodig bij de invulling van hun dag, bij de ADL en communicatie. Daarnaast is er ook aandacht voor de verzorgende aspecten.

Wonen en dagbesteding werken integraal samen. Medewerkers van dagbesteding starten door de weeks ook op de woningen en medewerkers van wonen gaan mee met de cliënten om met hen te werken op dagbesteding.

De werkplek
Je gaat werken in een mooie omgeving in Woudenberg op locatie de Heygraeff. Op de Heygraeff wonen 160 cliënten die 24 uurszorg krijgen. Er zijn verschillende doelgroepen zoals; ernstig meervoudig beperkt, matig meervoudig beperkt en moeilijk verstaanbaar gedrag. Aan de hand van jouw brief en het gesprek gaan we kijken welke doelgroep en locatie bij jouw kwaliteiten passen.

Jouw kwaliteiten
Je hebt een zorggerelateerde diploma op minimaal niveau 3, je bent flexibel inzetbaar, je bent een teamplayer en vindt het leuk om samen jouw nieuwe collega's de doelen te gaan behalen. Je hebt ook nog een dosis humor, dan bekijken we in het gesprek welke kwaliteiten je nog meer hebt en op welke locatie we deze kwaliteiten het beste kunnen inzetten.

Gesprekken
We vragen flexibele medewerkers, dus dat zijn wij dan ook. We maken samen een afspraak voor een gesprek.

Wij bieden
Je een jaarcontract van 24 - 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband. Bij een Flexcontract zijn de uren in overleg. 
Je ontvangt een salaris van min. € 1.754- en max. € 2.662- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en kopen van extra verlof.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis Gorissen via dgorissen@reinaerde.nl of telefoonnummer; 06 - 535 95 615 of met Jeroen van Schaik via jvschaik@reinaerde.nl of telefoonnummer; 06-22756871 


Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.