Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Locatie de Heygraeff zoekt enthousiaste begeleiders B

Diverse begeleiders B / Verpleegkundige, 24-32 uur per week

Ben jij de begeleider die we zoeken? Weet jij nog niet met welke doelgroep je wilt werken dan gaan we samen in gesprek om te kijken welke locatie en doelgroep het beste bij jouw kwaliteiten past. We hebben vacatures op verschillende dagbestedings- en/of woonlocaties. Vind je het leuker om flexibel ingezet te worden dan kan dat ook. Spreek dit jou aan? Reageer snel en we vinden een baan die bij je past!

 De Heygraeff, Woudenberg

Op de Heygraeff wonen ongeveer 170 cliënten. De woningen zijn zodanig ingericht dat er passende ondersteuning per doelgroep geboden kan worden.Ook wordt er hier op meerdere dagbestedingslocaties voor de verschillende doelgroepen dagbesteding aangeboden.Deze locatie biedt de mogelijkheid om behandelingen zoals logo-, ergo- en fysiotherapie in te zetten. Hiervoor is een gezondheidscentrum met huisarts, arts verstandelijk gehandicapten, tandarts en verpleegkundig specialisten aanwezig.  Er is een gymzaal en een zwembad dat geschikt is voor hydrotherapie.Binnen de Heygraeff wordt er veel aandacht geschonken aan het sociale netwerk van cliënten, o.a. door middel van vrijetijdsactiviteiten.Het terrein is autoluw waardoor er ook veilig gewandeld en gefietst kan worden op het terrein.Naast de Heygraeff bevindt zich het Henschotermeer, een mooi recreatiegebied waar veel cliënten gebruik van maken.

Cliënten

De leeftijd van de cliënten varieert globaal tussen de 18 en 80 jaar. Naast een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking hebben meerdere cliënten ook fysieke beperkingen.Doelgroepen die wij binnen de Heygraeff kunnen onderscheiden zijn:Cliënten met ernstig meervoudig beperkingen, cliënten met ernstig verstandelijke beperkingen, cliënten die intensieve begeleiding ontvangen.Methodieken die ingezet worden, zijn onder andere Laccs, Triple C en Urlings afhankelijk van de ondersteuningsvraag.

Begeleiding

Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. Op het terrein is een wakende nachtdienst, werkend met een computergestuurd akoestisch systeem. De activiteiten die geboden worden, zijn toegesneden op het ontwikkelingsniveau en de leeftijd van de cliënt; te allen tijde wordt de cliënt weloverwogen keuzes geboden, die de regie over eigen leven zoveel mogelijk in stand houden

Functieomschrijving

-              Zorg en begeleiding aan cliënten, waarbij het tot stand komen en uitvoeren van de individuele ondersteuningsplannen centraal staat.

-              Het (in teamverband) creëren van goede omstandigheden binnen de setting van wonen en dagbesteding voor de cliënten.

-              Verrichten van (ondersteunende) taken binnen de woning en dagbestedingslocatie zoals kasbeheer/ maandrapportages schrijven, roosters maken etc.

-              Bijdrage leveren aan een verantwoord beheer/ onderhoud van inventaris en materialen

Functie eisen


-           Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO 3- niveau, met de nodige werkervaring 

-           Je kunt op een methodische wijze werken volgens het ondersteuningsplan. Je voert taken doelgericht uit en hebt een proactieve professionele werkhouding. 

-           Je bent een stabiele persoonlijkheid met goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. 

-           Je blijft rustig en professioneel, ook in situaties die het uiterste van je vragen. 

-           Je bent flexibel en je hebt een dienstverlenende instelling. 

-           Je bent in staat een bijdrage te leveren aan de implemantatie van de methodieken en werkwijzen 

-           Je kunt enthousiasmeren, je hebt geduld en inlevingsvermogen. 

-           Je kunt goed samenwerken; er wordt intensief met de collega’s van verschillende locaties en andere disciplines op het terrein samengewerkt. 

Gesprekken
De gesprekken worden in overleg gepland

Wij bieden

Je een jaarcontract van 24 - 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband. Bij een Flexcontract zijn de uren in overleg.  Je ontvangt een salaris van min. € 1.800- en max. € 2.675- (FWG 35, begeleider B)  bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en kopen van extra verlof.

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met  Jeroen van Schaik via jvschaik@reinaerde.nl of telefoonnummer; 06-2275687