Zoeken Contact Menu

Leren & ontwikkelen

Leren & ontwikkelen

Root-websiteNaar de website van ROOT.

ROOT is een organisatorische eenheid van Reinaerde die de bij- en nascholing verzorgt voor medewerkers in de zorg. Zo dragen we bij aan de professionalisering van medewerkers in de zorgsector. Dit doen wij vanuit de visie dat iedereen juist door gebruik te maken van de eigen kwaliteiten kan groeien en ontwikkelen. Dit ontwikkelen zien wij als een continu proces dat niet alleen in een lokaal plaatsvindt maar ook op de eigen werkplek.

  • Lees meer
    ROOT heeft veel kennis over en ervaring in de zorgsector. In het aanbod hebben wij altijd oog voor de positie van cliënten. Een respectvolle omgang en zeggenschap over het eigen leven vormen hierbij uitgangspunten. Deze visie vormt de basis voor trainingen, leergangen en symposia die wij verzorgen voor professionals en voor het sociale netwerk om mensen met beperkingen heen.

    ROOT biedt naast het interne trainingsaanbod, ook haar expertise en opleidingsfaciliteiten aan externe klanten aan. Een groot aantal van onze trainingen kunnen, op verzoek, ook incompany voor u verzorgd worden.

    ROOT beschikt over diverse trainingslokalen en vergaderruimtes, een ruim en modern opgezet restaurant en een symposiumzaal. U kunt deze huren, eventueel met extra faciliteiten als, tv, dvd, beamer, laptop, digibord, pinborden en werkkoffers. Medewerkers van de catering verzorgen voor u op verzoek koffie en thee en/of een lunch. Deze catering kan op maat aangeboden worden, rekening houdend met uw speciale verzoeken.

    » Inklappen

Verdere informatie over de bereikbaarheid van ROOT, het trainingsaanbod en de beschikbaarheid van de ruimtes vindt u via ROOT of mail naar info@buroroot.nl