Zoeken Contact Menu

Rio de Reinaerde

Rio de Reinaerde: het jubileumfestival van Reinaerde op 21 september 2016!

Vier mee tijdens het jubileumfestival Rio de Reinaerde

We vieren op 21 september dat Reinaerde 15 jaar bestaat. Dat doen we met Rio de Reinaerde, een jubileumfestival waarmee we in Braziliaanse sferen blijven en het gevoel van de Olympische Spelen en Paralympische Spelen nog even vasthouden. Bewegen en beleven in een heerlijke sfeer!

Rio de Reinaerde is een groot beweeg- en beleeffestival voor mensen met een beperking op 21 september 2016. Ons verjaardagsfeestje wordt een geweldige dag, niet alleen voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers, maar ook voor andere mensen met een beperking die zin hebben in een dag vol bewegen en beleven.
De bezoekers genieten deze woensdag van allerlei sportieve activiteiten en cultureel vermaak. Van straattheater, clowns tot spetterende optredens op het hoofdpodium. Natuurlijk ontbreekt een heuse sambaband niet.

Via het menu links kun je jezelf aanmelden voor Rio de Reinaerde. Ook meer informatie over het programma, de locatie en het voetbaltoernooi dat wordt georganiseerd is via het menu beschikbaar.

De uitnodiging die naar alle cliënten, medewerkers en vrijwilligers is gestuurd vind je hier.

Samenwerking
Het wordt een feestelijke dag die we samen een aantal andere partijen organiseren in de Nationale Sportweek en die in het teken staat van bewegen en beleven. De Botanische Tuinen en Sportpark Olympos in Utrecht vormen hiervoor het decor.

 Samenwerkingspartners Sportweek