Zoeken Contact Menu

Vrijetijdsbesteding

Vrijetijdsbesteding

Je woont op een fijne plek. Je hebt leuk werk of fijne dagbesteding. Daarnaast heb je vrije tijd. Deze tijd kun je op veel verschillende manieren invullen. Vrijetijdsactiviteiten zijn belangrijk om jouw netwerk te vergroten en om mensen te ontmoeten. Als je dit wilt natuurlijk.

Reinaerde organiseert in Woudenberg en Den Dolder verschillende vrijetijdsactiviteiten. Dit zijn grotere activiteiten en activiteiten in clubverband. Woon je in een andere gemeente, dan kun je - eventueel met hulp van jouw familie en begeleiders - vast ook leuke activiteiten vinden in jouw omgeving.

 

  • Lees meer
    Veel cliënten zijn aangesloten bij een club of vereniging in de buurt. Voor cliënten die geen lid kunnen worden bij de reguliere clubs of verenigingen, heeft Reinaerde op een aantal locaties in de regio en op de locaties Dennendal in Den Dolder en De Heygraeff in Woudenberg een ruim aanbod van activiteiten. Deze worden georganiseerd en begeleid door vrijwilligers en hobbydeskundigen. De coördinatie hiervan is in handen van de coördinatoren Vrijetijdsbesteding.

    » Inklappen

De vrijwilligers spelen een belangrijke en actieve rol binnen de vrijetijdsbesteding. Zonder hen zijn de meeste vormen van vrijetijdsbesteding niet mogelijk.

Voor informatie over vrijwilligerswerk kunt u de pagina Vrijwilligerswerk bekijken of contact opnemen met onze coördinatoren Vrijetijdsbesteding of een e-mail sturen naar: vrijetijdsbestedingDD@reinaerde.nl

Vrijetijdsbesteding

Marion Smulders
Locatie Dennendal
Dolderseweg 170 - Boshutlaan 7
3734 BP Den Dolder
Mobiel 06 53 13 76 89
E-mail msmulders@reinaerde.nl
Werkdagen: woensdag, vrijdag en op afspraak

Margit Westerveld
Locatie De Heygraeff
De Heygraeff 3a
3931 MK Woudenberg
Mobiel: 06 13 46 46 00
E-mail: mwesterveld@reinaerde.nl
Werkdagen: maandag en dinsdag