Zoeken Contact Menu

Leuke activiteiten

Leuke activiteiten

Kinderboerderij

Bij buurtboerderij De Schaapskooi midden in Bilthoven is er van alles te doen. Kinderen kunnen er niet alleen dieren bekijken, maar ook heerlijk buiten spelen op de speeltoestellen. Elke woensdagmiddag kunnen de jongsten met mooi weer, onder begeleiding een ritje maken op een pony of konijnen knuffelen. Wie samen met kinderen een leuke dag wil beleven is bij de Schaapskooi aan het juiste adres.

De buurtboerderij is aangesloten bij de Stichting Kinderboerderijen Nederland (SKBN) en doet mee met de jaarlijkse kinderboerderijenweekend.

Leuke activiteiten


Schaapskooi

Reinaerde Kinderboerderij De Schaapskooi

Melkweg 1b
3721 RG Bilthoven
Tel. 030 22 82 158
Meer informatie

Kamperen in de natuur - Amstelkade

Heerlijk relaxt vakantie vieren? Midden in het groen en aan het water kunt u genieten van de rust en de ruimte van het Groene Hart. Er is ook een kleine natuurvriendelijke camping, een theehuis en een terras waar bezoekers, toeristen en passanten van harte welkom zijn. Er zijn veel mogelijkheden. Zo kunt u picknicken en een rondvaart maken.

Amstelkade

Amstelkade

Amstelkade 61
3648KA Wilnis
Tel. 0172 - 40 80 80
www.amstelkade.nl

Workshops

Doet u graag iets met uw handen en heeft u zin in een actieve en creatieve workshop? Alleen of met collega’s, vrienden of een groep vriendinnen? Onze winkels organiseren het hele jaar door leuke workshops en gaan graag met u aan de slag. Leer hoe u kaarsen kunt maken of ga aan de slag met grafitti spuiten. Een leuke en creatieve manier om invulling te geven aan een dagje uit!

't Rondeel

Atelier ’t Rondeel

Kokkestraatje 35
3961BM Wijk bij Duurstede
Tel. 0343 59 13 43
website: www.trondeel.nl

Kampeerterrein, lunchroom en theehuis - Fort Werk aan de Korte Uitweg

‘Werk aan de Korte Uitweg’ is een fort in Tull en ‘t Waal. Het fort heeft een theehuis, een klein kampeerterrein en vergaderruimtes die worden verhuurd. Recreanten (fietsers en wandelaars) kunnen er een kop koffie of thee drinken en lunchen. Vanaf medio april kan er gekampeerd worden en worden er voldoende activiteiten georganiseerd.

Locatie 449 Foto 3 01 HKU 690

Fort Werk aan de Korte Uitweg

Lange Uitweg 42
3999 WL Houten
Tel. 030 63 42 199
Meer informatie over deze dienst
Website: www.fortwku.nl