Zoeken Contact Menu

Bedrijfsactiviteiten

Bedrijfsactiviteiten

Assemblage en verpakken 2Reinaerde biedt bedrijven een uitgebreide dienstverlening, waarbij we streven naar optimale kwaliteit. Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten.


Assemblage en verpakken

Assemblage - verpakkenWij nemen u graag productiewerk uit handen. Dat kunnen tijdrovende klussen zijn die regelmatig voorkomen zoals artikelen inpakken, sorteren, monteren, vullen, demonteren, plakken, tellen, ponsen, krimp-sealen en op maat zagen. Ons Logistiek Bureau heeft ruime ervaring met productiewerk voor bedrijven. Wij werken efficiënt en kostenbesparend. Graag zijn wij u het hele jaar door van dienst, maar ook voor een incidentele klus kunt u ons inschakelen.

Zoekt u een goed en betaalbaar alternatief voor uw productiewerkzaamheden? Bel ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Logistiek bureau Reinaerde
Tel. 030 65 82 547

Arbeidscentrum Veenendaal
Tel. 0318 58 31 50 of e-mail acvdaal@reinaerde.nl

Kopieer- en mailingwerk

Kopieer- en mailingwerkWij verzorgen graag al uw kopieer- en mailingwerk. Uw brieven, folders, programmaboekjes, bulletins, verslagen kunnen wij kopiëren of printen (tot formaat A3). We sorteren het materiaal, vouwen, nieten en zorgen dat het verzendklaar wordt gemaakt.

De bedrijven die ons al hebben gevonden zijn tevreden met onze dienstverlening. Graag zijn wij ook u van dienst. Wilt u een referentie of een offerte op maat?

Bel ons of kom langs bij:
Kopieersservice De Boemerang
Ivor Novellostraat 5
3543 EE Utrecht
Tel. 030-6704965
www.kopieerservicedeboemerang.nl

Arbeidscentrum Veenendaal
Duizend Roeden 2-4
3901KA Veenendaal
0318 58 31 50
acvdaal@reinaerde.nlomho

Werving medewerkers

TRESMensen die moeite hebben met het vinden en houden van passend werk kunnen prima werken binnen uw bedrijf. Zij zijn vaak zeer enthousiaste, gemotiveerde en loyale werknemers. Heeft u een werkplek voor onze medewerkers in bijvoorbeeld de facilitaire dienst, administratie, catering of schoonmaak? Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag. Zij worden ondersteund door professionele jobcoaches, die u ook kunnen informeren over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten, kijk dan op de pagina van TRES Reinaerde.omhoog

Tuinonderhoud

GroendienstenReinaerde Groendiensten is specialist op het gebied van groenvoorziening. Onze medewerkers onderhouden tuinen, openbare voorzieningen, speeltuinen en bedrijfsterreinen. Zij worden hiervoor opgeleid door vakbekwame hoveniers. Heeft u korte of voor langere tijd (groene) handen nodig? Wij komen graag bij u langs.

Reinaerde Groendiensten, contactpersoon: Wim van Vulpen, tel. 06-30 49 64 47.omhoog

Catering & vergaderruimtes

Catering - vergaderruimtesHeeft u een bedrijfsbijeenkomst, presentatie, vergadering, beurs of feest? Wij verzorgen graag de catering voor u in uw bedrijf of bij een van onze sfeervolle horecagelegenheden. Aan de hand van uw wensen kunnen wij voor u de koffie/theerondes, borrelhapjes, eenvoudige of meer uitgebreide lunches, diners of buffetten (warm & koud) verzorgen. Voor grotere en kleinere gezelschappen hebben wij geschikte ruimtes te huur. Ook bieden wij speciale vergaderarrangementen aan.

Wilt u met ons kennismaken? Kom langs of bel voor een offerte.

www.zizo-online.net
www.dehogeweide.net
www.eetatelier.nl
www.amstelkade.nl
www.debombardon.net
www.fortwku.nl
omhoog

Teambuilding & bedrijfsworkshops

WorkshopOp zoek naar een originele en creatieve manier om uw werknemers samen aan de slag te laten gaan? Bij de workshops in onze ateliers kunt u de producten maken die door onze medewerkers gemaakt worden en rondkijken op locatie. Een workshop is goed te combineren met culinair genieten in onze restaurants of op locatie.

www.trondeel.nl workshops-en-activiteiten
www.atelierwalkart.nl workshop - kinderfeest
www.atelierdeloeff.nlomhoog

Relatiegeschenken

Op zoek naar een speciaal kerstpakket of geschenk voor uw medewerkers? Aan de hand van uw wensen, maken wij graag een pakket op maat.

Origineel & bijzonder
In onze ateliers en werkplaatsen worden de leukste artikelen met de hand gemaakt door mensen met een beperking. Deze artikelen vindt u niet elders, waardoor u altijd verzekerd bent van een origineel cadeau.

Kerstpakketten - relatiegeschenkenRuime keus & kwaliteit
Naast onze eigen artikelen kunt u uw pakket verder aanvullen met de lekkerste (streek) producten. U heeft hierdoor ruime keuze. Bij al onze artikelen staat de kwaliteit voorop en we pakken het natuurlijk zo mooi mogelijk voor u in.

Sociaal & betrokken
Wij vinden het belangrijk dat mensen met een beperking zinvol werk kunnen doen. Met de aankoop van uw kerstpakketten en relatiegeschenken steunt u ons hierbij. Een pakket van Reinaerde is daarmee een mooi visitekaartje voor uw bedrijf.

Heeft u interesse in onze kerstpakketten of relatiegeschenken? Neem dan contact op met: Marjan van Lexmond, tel. 06 237 699 28omhoog

Kunst op de werkplek

KunstKunst op de werkplek inspireert, motiveert en versterkt de uitstraling van bedrijven. Onze kleurrijke kunstcollectie is bij uitstek geschikt voor het verfraaien van een kantoor en werkomgeving. U kunt bij ons op een eenvoudige manier kunst huren voor een schappelijke prijs en zo vaak ruilen als u wilt. In overleg en tegen een kleine vergoeding kunnen wij de wisselingen bij u verzorgen.

Kunstwerken van onze kunstenaars inspireren steeds meer mensen en bedrijven.

www.trondeel.nl
www.dewijdedoelen.nl
www.debombardon.netomhoog