Zoeken Contact Menu

Social Return bij Reinaerde

Social Return bij Reinaerde

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau, of heeft u productiewerkzaamheden die u uit handen wilt geven? Bij Reinaerde vindt u dienstverlening voor bedrijven en creatieve producten van klein tot groot. Het aanbod is dan ook divers: van sieraden en kaarsen tot kopieerservice. Ook voor social return of maatschappelijk ondernemen is er van alles mogelijk.

Reinaerde in bedrijf 2

Reinaerde is een ondernemende organisatie. Samen met onze medewerkers runnen we eigen winkels, een webwinkel, restaurants, feestlocaties en zelfs een kunstgalerie en een kampeerterrein. In het menu links vindt u een overzicht van onze publieksactiviteiten.

Social return / Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ook voor bedrijven bieden wij een uitgebreide dienstverlening. Dus zoekt u naar een manier om invulling te geven aan social return of maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dat kan bij Reinaerde. Als u kijkt bij bedrijfsactiviteiten dan vindt u deze bijzondere diensten.

Heeft u iets anders in gedachte? Wij denken graag met u mee? Neemt u voor een voorstel op maat contact op met Marjan van Lexmond, mvlexmond@reinaerde.nl of 06 23 76 99 28.