Zoeken Contact Menu

Links

Links

Reinaerde Links

Eerlijk cadeau

Eerlijk cadeau is een webwinkel waar je goed kunt slagen voor een origineel cadeau, geweldig leuke spullen en hebbedingen. Voor binnen en buiten. Alles eerlijk gemaakt door mensen met een beperking van zorgorganisatie Reinaerde.
www.eerlijkcadeau.nl

De Hoge Weide

In restaurant en vergadercentrum De Hoge Weide, een ideale accommodatie in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn met een uitnodigend terras, kunt u  genieten van (h)eerlijke gerechten, seizoenschotels of een lekkere lunch.
www.dehogeweide.net

Eetatelier

Eetatelier is een restaurant in Houten waar de ingrediënten duurzaam zijn, de bediening altijd vrolijk is en het eten elke keer weer super lekker! Kortom: een eetcafé voor mensen met passie.
www.eetatelier.com

Atelier de Loeff

Bijzonder atelier in het centrum van Utrecht. Hier zijn handgemaakte kaarsen en papier-maché artikelen te koop.
www.atelierdeloeff.nl

Kopieerservice de Boemerang

Reinaerde Kopieerservice de Boemerang in Leidsche Rijn is een kopieerservice met een kleine cadeauwinkel. Hier kunnen particulieren en bedrijven terecht voor kopieer- en mailingwerk.
www.kopieerservicedeboemerang.nl

Atelier 't Rondeel

Reinaerde Atelier 't Rondeel exposeert, verkoopt en verhuurt originele kunst van zogeheten Outsider Art kunstenaars in het centrum van Wijk bij Duurstede. Naast de galerie is er een atelier, waar kunstenaars met een beperking onder professionele begeleiding hun eigen stijl kunnen ontwikkelen.
www.trondeel.nl

ROOT - Opleiden, ontwikkelen en trainen

ROOT biedt opleidingen en trainingen binnen de zorgsector. ROOT draagt bij aan de professionalisering van medewerkers binnen en in de zorgsector. ROOT is een organisatorische eenheid binnen Reinaerde.
www.buroroot.nl

Atelier Totem

Atelier Totem – voor dagbesteding in Zeist – is een gemoedelijke werkplaats voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.
www.ateliertotem.nl

ZiZo

ZiZo, aan de Oudegracht in het museumkwartier in Utrecht, is een eetcafé, winkel en atelier in één.
www.zizo-online.net

Amstelkade

Amstelkade is een kleinschalige boerderij waar mensen met een verstandelijke handicap kunnen wonen (5 mensen) en werken (15 mensen). Ook wordt hier een camping geëxploiteerd.
www.amstelkade.nl

Ateliers De Wijde Doelen

Een werkplaats voor kunstenaars met een verstandelijke beperking. Er zijn twee afdelingen: een keramiekafdeling en een grafiekafdeling (tekenen, schilderen en linoleumsnijden).
www.wijdedoelen.nl

De Buitelaers

De Buitelaers is een organisatie die logeren en dagbesteding voor mensen met lichte en matige verstandelijke beperking en mensen met een ernstige meervoudige beperking mogelijk maakt.
www.debuitelaers.nl

Cadeaushop Het Atelier

Cadeaushop Het Atelier in Houten verkoopt zelfgemaakte cadeaus. Je vindt hier dat ene speciale cadeautje dat door cliënten zelf is ontworpen en gemaakt.
www.cadeaushophetatelier.nl

Groendiensten Reinaerde

Groendiensten Reinaerde is een hoveniersbedrijf dat zich richt op het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van sportvelden, instellingsterreinen, (bedrijfs)tuinen en parken.
www.groendienstenreinaerde.nl

De Bombardon

Dé feestwinkelspecialist in Veenendaal voor klein en groot. Op de site vind je de meest originele kostuums en outfits voor bijna elk thema en feest. Voor meisjes, jongens en volwassenen.
www.debombardon.net

Fort Werk aan de Korte Uitweg

Fort Werk aan de Korte Uitweg is een combinatie van een theehuis, vergaderzalen en een kampeerterrein. Bij het fort werken professionals, vrijwilligers en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt die een ontwikkeltraject volgen. Door werkervaring op te doen of dagbesteding proberen zij een weg (terug) te vinden in de maatschappij.
www.fortwku.nl

Kinderen uit de Knel

Reinaerde werkt samen met het Lorentzhuis bij het project Kinderen uit de Knel, waarmee we kinderen en ouders in een vechtscheiding helpen.
www.kinderenuitdeknel.nl


Externe Links

Amerpoort

Amerpoort is een organisatie voor begeleiding en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Utrecht.
www.amerpoort.nl

ASVZ

ASVZ is een organisatie voor zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Het dienstverleningsgebied van ASVZ strekt zich uit van Zuid- en Midden-Holland tot Brabant.
www.asvz.nl

Boogh

Boogh is werkzaam in de provincie Utrecht en in Gooi en Vechtstreek. Boogh is een organisatie die gespecialiseerde activiteiten en arbeidsbegeleiding biedt voor mensen met een lichamelijke handicap en mensen met niet-aangeboren hersenletsel.
www.boogh.nl

Buurtteams Utrecht

De buurtteams in Utrecht helpen inwoners op weg met vragen of problemen die ze niet (meer) goed zelf kunnen oplossen. Gemeente Utrecht en (jeugd)zorgorganisaties zoals Reinaerde werken intensief samen om de buurtteams vorm te geven.
www.buurtteamsutrecht.nl

Carante Groep

Carante Groep is een samenwerkingsverband van zelfstandige zorgaanbieders. Carante Groep biedt ondersteuning bij bedrijfsvoering en zorginnovatie. Carante Groep werkt in de zorg aan mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking, de psychiatrie, welzijn en jeugdhulpverlening.
www.carantegroep.nl

Coloriet

Coloriet is in Flevoland één van de grootste aanbieders van diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg.
www.coloriet.nl

Elver

Elver biedt mensen met een verstandelijke beperking thuis of in een passende woon- en werkomgeving zorg op maat in de provincie Gelderland.
www.elver.nl

Frion

Frion is een organisatie in de provincie Overijssel voor dienstverlening aan mensen met een handicap.
www.frionzorg.nl

Theater Totaal

Stichting Theater Totaal realiseert een Muziek- en Theaterwerkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking, gevestigd in de gemeente Nieuwegein. De Muziek- en Theaterwerkplaats is bedoeld voor mensen (vanaf ± 16 jaar) die in de kern beschikken over artistieke mogelijkheden op het gebied van muziek, dans en drama (de podiumkunsten).
www.theatertotaal.org

Triade

Triade is een organisatie voor zorg en ondersteuning aan mensen met een hulpvraag en hun omgeving in de provincie Flevoland.
www.triade-flevoland.nl

Utrechtzorg.nl

Op deze website vind je informatie over opleidingen en werken in de zorg in Midden-Nederland.
www.utrechtzorg.nl

Youchooz

Dè landelijke voorlichtingssite over opleidingen en beroepen in zorg en welzijn.
www.youchooz.nl

Zorgspectrum

Zorgspectrum biedt senioren in en om Houten, Nieuwegein en Vianen hoogst persoonlijke en praktische steun.
www.zorgspectrum.nl

In voor de zorg!

Amerpoort en Reinaerde nemen deel aan een gezamenlijk traject op het thema zorg op afstand. In voor zorg! is een stimuleringsprogramma van het ministerie van VWS en Vilans, kenniscentrum langdurende zorg.
www.invoorzorg.nl

Maatschappelijk Werk Fryslân

Stichting Maatschappelijk Werk Frieslân is dé instelling voor maatschappelijk werk en sociaal raadslieden in 19 gemeenten in de provincie Friesland.
www.smwf.nl

MEE Utrecht, Gooi & Vecht

MEE Utrecht, Gooi & Vecht biedt gratis informatie, advies en kortdurende ondersteuning aan iedereen met een beperking of chronische ziekte.
www.mee-ugv.nl

Mens De Bilt

Voor inwoners van de gemeente De Bilt: bezoek ook eens website MENS, een innovatieproject wonen, welzijn en zorg dat mede door Reinaerde wordt gerealiseerd.
www.mensdebilt.nl

Netwerk voor Jeugd

Netwerkorganisatie van specialisten met expertise in het werken met jeugd met een (licht) verstandelijke beperking, de jeugd geestelijke gezondheidszorg en de Jeugd & Opvoedhulp. Een samenwerkingsverband van de zorgaanbieders: YouKé, Timon, Reinaerde, Altrecht en Indigo.
www.netwerkvoorjeugd.nl

Prinses Máxima Manege

De Stichting Ruitersport Centrum Dennendal, opgericht in 1999 te Soest, heeft zich ten doel gesteld het paardrijden door mensen met een beperking te bevorderen en bezit o.a. een manege.
www.prinsesmaximamanege.nl

SIG

De SIG is een organisatie voor wonen en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke handicap in de provincie Noord Holland.
www.sig.nu

WIJ 3.0

WIJ 3.0 richt zich op dagbesteding, de toeleiding naar werk en onderwijs, trainingen en coaching voor mensen die vanwege verstandelijke, lichamelijke, psychische en/of sociale problemen moeite hebben met actieve deelname aan de samenleving.
www.wij30.nl