Zoeken Contact Menu

Kennismarkt 'Innoveren doe je samen'

Kennismarkt 'Innoveren doe je samen'

Op 12 november beleefden 250 zorgmedewerkers een dag vol inspiratie in de mediaplaza jaarbeurs Utrecht. Met key-note Sanne van den Hagen, 32 workshops, 19 stands en de VGN innovatie prijsuitreiking, was het een dag vol beleving en ervaring!

Om nu en in de toekomst continuïteit van zorg te bieden aan mensen met een beperking, is vernieuwing noodzakelijk. Zowel in de manier waarop we ons organiseren en werken (sociale innovatie) als in het slim gebruik van technologie en digitalisering. Innovatie is daarbij een motor voor goede zorg en werk.

In de opzet werd het belang van samen werken en samen ontwikkelen benadrukt. Ervaringsdeskundigen lieten samen met begeleiders en ontwikkelaars trots hun bevindingen zien. Innovaties die bij kunnen dragen aan gemak en geluk van mensen. Samenwerken kwam ook tot uiting in de organisatie van de markt. Vanuit de functie Organisatie & Innovatie en het traject Leiderschapsontwikkeling organiseerden we deze dag samen met de VGN en het Kennisplein Gehandicaptensector.

Na afloop hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen. We kijken dan ook terug op een geslaagde dag waarin werd gedeeld, nieuwe verbindingen gelegd en nieuwsgierig gemaakt.

Heb je vragen of ideeën over innovatie? Of wil je meer informatie over de strippenkaart innovatie waarmee je zelf een aantal uren per jaar in te zetten bent op dit gebied, mail ons dan: innovatie@reinaerde.nl

IMG 20181112 102025 413