Zoeken Contact Menu

Innoveren doe je samen

Innoveren doe je samen

De wereld verandert snel. Nieuwe technieken en sociale ontwikkelingen beïnvloeden meer en meer ons dagelijks leven. Innoveren doen we bij Reinaerde al langer. Vanuit het onderdeel ‘Organisatie en Innovatie’ gaan we nog verder: we versnellen innovaties en brengen verbinding tussen initiatieven. Versnellen is nodig om ons gericht voor te bereiden op de (wat) verdere toekomst. En dat doen we met elkaar! Je bent welkom om jouw bijdrage hieraan te leveren.

Wil je meer weten, stuur dan een mail aan: helpdeskinnovatie@reinaerde.nl

Kennismarkt 'Innoveren doe je samen'

Kom je ook? Op 12 november 2018 organiseren Reinaerde, VGN en Kennisplein Gehandicaptensector een Kennismarkt, waarin (sociale) innovaties in de gehandicaptensector centraal staan.

Innovatie is van ons allemaal. Wat komt er nu precies op ons af en hoe gaan we daar in de sector mee om? Innovatie roept vragen op. Aan welke ideeën kunnen we niet voorbij gaan? Hoe draagt innovatie bij aan de kwaliteit van leven voor cliënten? Wat betekent het voor professionals, voor opleidingen en hoe gaan we hier als sector mee om? Met collega's gaan we dit beleven, ontdekken en we gaan erover in gesprek.

Meer informatie over de kennismarkt vind je hier (of klik links in het menu op 'Kennismarkt Innoveren doe je samen').