Zoeken Contact Menu

Innoveren doe je samen

Innoveren doe je samen

De wereld verandert snel. Nieuwe technieken en sociale ontwikkelingen beïnvloeden meer en meer ons dagelijks leven. Innoveren doen we bij Reinaerde al langer. Vanuit het onderdeel ‘Organisatie en Innovatie’ gaan we nog verder: we versnellen innovaties en brengen verbinding tussen initiatieven. Versnellen is nodig om ons gericht voor te bereiden op de (wat) verdere toekomst. En dat doen we met elkaar! Je bent welkom om jouw bijdrage hieraan te leveren.

Wil je meer weten, stuur dan een mail aan: innovatie@reinaerde.nl

E-healthweek

 

De E-healtweek 2019 vindt plaats van maandag 21 januari tot en met zaterdag 26 januari. In deze week worden allerlei activiteiten georganiseerd om de kansen en mogelijkheden van digitale middelen in de zorg te laten zien. Reinaerde is partner van de E-healthweek.

 

In de E-healthweek is er van alles te doen en te beleven. Bezoek een activiteit en ervaar zelf wat digitale ondersteuning in de zorg voor u kan betekenen. Van innovatielabs, workshops, open dagen, demonstraties, webinars tot aan theatervoorstellingen en pop-up stores door heel Nederland. Dus ook buiten Reinaerde kun je terecht. Kijk maar eens op https://ehealthweek.net/.

 

In de E-healthweek houden we je onder andere via de social media op de hoogte van leuke evenementen waar collega's bij aanwezig zijn.

 

De Uitleen

 

Op de eerste dag van de E-healthweek opent Reinaerde De Uitleen. Dit is een mediatheek vol met technologische producten.  Zo kan iedereen binnen Reinaerde een product rustig uitproberen en testen. De Uitleen wordt geopend op maandag 21 januari om 16:00 uur bij Studio 10 in Nieuwegein. Deze opening valt in de nationale E-healthweek.

 

De Uitleen is te vinden bij Studio 10 in Nieuwegein. Hier vandaan worden de producten aangeboden aan  iedereen binnen Reinaerde. In De Uitleen vind je nieuwe producten, zoals de CRDL, een VR-bril en de robotkat. Wil jij bij de opening zijn? Meld je dan aan via uitleen@reinaerde.nl.

Uitleen