HomeVerkoop en ateliers
thumb

Verkoop en ateliers

Iets moois maken en verkopen

In de ateliers van Reinaerde maken cliënten op ambachtelijke manier nuttige en mooie producten. De ateliers zijn erg divers. Het werk is voor iedereen die creatief wil zijn en zijn talenten wil ontwikkelen. De zelfgemaakte artikelen worden verkocht in de winkels van Reinaerde.

Het is mogelijk te gaan werken in ateliers voor grafiek, keramiek en papier-maché, of een kaarsen- en zeepmakerij. Daarnaast zijn er mogelijkheden om sieraden en ambachtelijke voorwerpen te maken, of te werken in een kopieservice, een bakkerij of een naaiatelier.

thumb

Zoek verkoop en ateliers

Veelgestelde vragen

Hebben jullie mogelijkheden voor wonen of dagbesteding als je een lichte beperking hebt?

Ja, we hebben een aantal eigen plekken waar je met andere mensen met een lichte begeleidingsvraag kunt komen wonen of dagbesteding krijgen.

Hebben jullie dagbesteding of werk?

Op veel plekken in de provincie Utrecht hebben we dagbesteding. Kijk op deze site voor de mogelijkheden. We kunnen je ook helpen met het vinden van werk.

Hebben jullie stagemogelijkheden als je op het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) zit?

Ja, we hebben veel mogelijkheden om bij ons stage te lopen. Neem contact met ons op. Je kunt ook op de website bij werk en dagbesteding alvast een kijkje nemen.
Lees meer

Hebben jullie stagemogelijkheden als je op het Praktijkonderwijs of Entreeonderwijs zit?

Als je Praktijkonderwijs of Entreeonderwijs volgt, dan hebben we mogelijkheden om stage bij een bedrijf te lopen via ons.

Meer vragen

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een dienst of heb je vragen over de mogelijkheden voor ondersteuning en zorg bij Reinaerde? Neem contact op met Klantadvies van Reinaerde.

Bezoekadres: Koningin Wilhelminalaan 3, 3527 LA Utrecht
Postadres: Postbus 3364, 3502 GJ Utrecht