HomeHoreca
thumb

Horeca

Serveren of helpen in de keuken?

Je kunt bij ons terecht voor allerlei horecawerk. In eetcafés, restaurants, aan terrassen en in vergaderzalen kun je aan de slag. Gasten komen iets drinken of eten en dat doen ze het liefst in een prettige omgeving.

Wie graag de kok helpt, de gasten bedient of meer achter de schermen werkzaamheden verricht, vindt hier een interessante werkplek. Je kunt er werken in de bediening, de keuken of de spoelkeuken. De werkzaamheden zijn verschillend, dus wat wil je leren en wat past bij jou

Verhalen & blogs

thumb

Zoek horeca

Veelgestelde vragen

Hebben jullie mogelijkheden voor wonen of dagbesteding als je een lichte beperking hebt?

Ja, we hebben een aantal eigen plekken waar je met andere mensen met een lichte begeleidingsvraag kunt komen wonen of dagbesteding krijgen.

Hebben jullie dagbesteding of werk?

Op veel plekken in de provincie Utrecht hebben we dagbesteding. Kijk op deze site voor de mogelijkheden. We kunnen je ook helpen met het vinden van werk.

Hebben jullie stagemogelijkheden als je op het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) zit?

Ja, we hebben veel mogelijkheden om bij ons stage te lopen. Neem contact met ons op. Je kunt ook op de website bij werk en dagbesteding alvast een kijkje nemen.
Lees meer

Hebben jullie stagemogelijkheden als je op het Praktijkonderwijs of Entreeonderwijs zit?

Als je Praktijkonderwijs of Entreeonderwijs volgt, dan hebben we mogelijkheden om stage bij een bedrijf te lopen via ons.

Meer vragen

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een dienst of heb je vragen over de mogelijkheden voor ondersteuning en zorg bij Reinaerde? Neem contact op met Klantadvies van Reinaerde.

Bezoekadres: Koningin Wilhelminalaan 3, 3527 LA Utrecht
Postadres: Postbus 3364, 3502 GJ Utrecht