HomeGroen en dier
thumb

Groen en dier

Lekker buiten, zorgen voor planten of dieren

Wie van frisse lucht houdt en het verzorgen van dieren of planten, kan werken bij een van de vele projecten van Reinaerde op het land en rond de boerderij. Het is ook mogelijk vooral van de sfeer te komen genieten. Andere cliënten zijn meer taakgericht bezig met dieren voeren, hokken schoonhouden en stallen uitmesten. De cliënt kan ook als hovenier werken in een bos, op een recreatieterrein, in een particuliere tuin of op een sportveld.

thumb

Zoek groen en dier

Veelgestelde vragen

Hebben jullie mogelijkheden voor wonen of dagbesteding als je een lichte beperking hebt?

Ja, we hebben een aantal eigen plekken waar je met andere mensen met een lichte begeleidingsvraag kunt komen wonen of dagbesteding krijgen.

Hebben jullie dagbesteding of werk?

Op veel plekken in de provincie Utrecht hebben we dagbesteding. Kijk op deze site voor de mogelijkheden. We kunnen je ook helpen met het vinden van werk.

Hebben jullie stagemogelijkheden als je op het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) zit?

Ja, we hebben veel mogelijkheden om bij ons stage te lopen. Neem contact met ons op. Je kunt ook op de website bij werk en dagbesteding alvast een kijkje nemen.
Lees meer

Hebben jullie stagemogelijkheden als je op het Praktijkonderwijs of Entreeonderwijs zit?

Als je Praktijkonderwijs of Entreeonderwijs volgt, dan hebben we mogelijkheden om stage bij een bedrijf te lopen via ons.

Meer vragen

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een dienst of heb je vragen over de mogelijkheden voor ondersteuning en zorg bij Reinaerde? Neem contact op met Klantadvies van Reinaerde.

Bezoekadres: Koningin Wilhelminalaan 3, 3527 LA Utrecht
Postadres: Postbus 3364, 3502 GJ Utrecht