HomeDagcentra
thumb

Dagcentra

Ontdekken waar je goed in bent

Reinaerde heeft veel dagcentra met verschillende dagbestedingsmogelijkheden. We onderscheiden de volgende activiteiten: lichaamsgebonden en belevingsgericht, ontwikkelingsgericht, gericht op huishoudelijke, creatieve, administratieve en tuinarbeid in het dagcentrum en daarbuiten. Wat de cliënt onderneemt in het dagcentrum hangt af van zijn mogelijkheden en vragen.

Het draait om zinvolle bezigheden en uitdagende activiteiten. Voor iedereen die wil ontdekken waar hij goed in is, zich wil ontwikkelen en andere mensen ontmoeten, is er wat te beleven, te doen en te leren. Per locatie liggen de accenten anders.

Verhalen & blogs

thumb

Zoek dagcentra

Veelgestelde vragen

Hebben jullie mogelijkheden voor wonen of dagbesteding als je een lichte beperking hebt?

Ja, we hebben een aantal eigen plekken waar je met andere mensen met een lichte begeleidingsvraag kunt komen wonen of dagbesteding krijgen.

Hebben jullie dagbesteding of werk?

Op veel plekken in de provincie Utrecht hebben we dagbesteding. Kijk op deze site voor de mogelijkheden. We kunnen je ook helpen met het vinden van werk.

Hebben jullie stagemogelijkheden als je op het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) zit?

Ja, we hebben veel mogelijkheden om bij ons stage te lopen. Neem contact met ons op. Je kunt ook op de website bij werk en dagbesteding alvast een kijkje nemen.
Lees meer

Hebben jullie stagemogelijkheden als je op het Praktijkonderwijs of Entreeonderwijs zit?

Als je Praktijkonderwijs of Entreeonderwijs volgt, dan hebben we mogelijkheden om stage bij een bedrijf te lopen via ons.

Meer vragen

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een dienst of heb je vragen over de mogelijkheden voor ondersteuning en zorg bij Reinaerde? Neem contact op met Klantadvies van Reinaerde.

Bezoekadres: Koningin Wilhelminalaan 3, 3527 LA Utrecht
Postadres: Postbus 3364, 3502 GJ Utrecht