HomeDagbesteding
thumb

Dagbesteding

Voor ons telt wat je wilt en kunt

Reinaerde heeft gevarieerde dagbesteding in de provincie Utrecht. Hier kun je dagelijks terecht voor dagbesteding die jouw leven interessant en gevarieerd maakt.

Onze vormen van dagbesteding zijn:

Dagcentrum – Hier is belevingsgerichte dagbesteding. De activiteiten zijn vooral gericht op ervaringen en een gevoel van welbevinden.
Arbeidscentrum - Het werk bestaat bijvoorbeeld uit producten in elkaar zetten, inpakken, sorteren, monteren, uittellen en lijmen.
Horeca - Leuk voor wie graag tussen de mensen werkt. Of als je graag helpt in de keuken en in de bediening.
Winkels en ateliers - Je maakt nuttige en mooie voorwerpen. Voor als je creatief wil zijn en het leuk vindt dat je zelfgemaakte artikelen worden verkocht.
Dienstverlening - Een ander van dienst zijn maakt je dag waardevol. Of je nu gasten ontvangt bij de receptie, in de huishouding werkt, schoonmaakt, verhuist of opknapwerk doet.
Dier en groen - Wie van frisse lucht houdt en van aanpakken houdt, kan dagbesteding doen op het land en met dieren.

Verhalen & blogs

thumb

Zoek dagbesteding

Veelgestelde vragen

Hebben jullie mogelijkheden voor wonen of dagbesteding als je een lichte beperking hebt?

Ja, we hebben een aantal eigen plekken waar je met andere mensen met een lichte begeleidingsvraag kunt komen wonen of dagbesteding krijgen.

Hebben jullie dagbesteding of werk?

Op veel plekken in de provincie Utrecht hebben we dagbesteding. Kijk op deze site voor de mogelijkheden. We kunnen je ook helpen met het vinden van werk.

Hebben jullie stagemogelijkheden als je op het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) zit?

Ja, we hebben veel mogelijkheden om bij ons stage te lopen. Neem contact met ons op. Je kunt ook op de website bij werk en dagbesteding alvast een kijkje nemen.
Lees meer

Hebben jullie stagemogelijkheden als je op het Praktijkonderwijs of Entreeonderwijs zit?

Als je Praktijkonderwijs of Entreeonderwijs volgt, dan hebben we mogelijkheden om stage bij een bedrijf te lopen via ons.

Meer vragen

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een dienst of heb je vragen over de mogelijkheden voor ondersteuning en zorg bij Reinaerde? Neem contact op met Klantadvies van Reinaerde.

Bezoekadres: Koningin Wilhelminalaan 3, 3527 LA Utrecht
Postadres: Postbus 3364, 3502 GJ Utrecht