HomeBouwjournaal

Bouwjournaal

Lees hier alle ontwikkelingen over bouw- en verbouwbewegingen in Zeist e.o.

Boshutlaan 1

2 oktober

De interieurontwerpers van VOF Het Huis hebben prachtige moodboards gemaakt en we hebben al het ontwerp mogen zien. We kunnen alvast verklappen dat de twee thema's ‘Bos’ en ‘Zee & Strand’ zijn en dat het er heel mooi uitziet. Zie hier een kleine sneak peek.

4 september 2023

Tijdens de bouwvak heeft Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V. de werkzaamheden even stilgelegd maar inmiddels schiet het al aardig op! Het bouwwerk is zo goed als af. De finishing touch wordt de komende weken uitgevoerd. Interieurontwerpers Hedwig en Michel van VOF HET HUIS helpen ons bij het vormgeven en inrichten van de woningen. En daar zijn we heel blij mee! Binnenkort zullen wij op de website van het bouwjournaal een kleine sneak-peek geven. De schoonheid van het gebouw is nu goed zichtbaar geworden. Over enkele weken zullen de stalen balkons geplaats worden en binnen moet er ook nog genoeg gebeuren zoals het betegelen van de badkamers en het stucen van de muren. To be continued!

30 juni 2023: Viering hoogste punt

Hoera, het hoogste punt is bereikt en dat moest gevierd worden. Enkele cliënten mochten een kijkje nemen en dat was een hele belevenis. De bouwvakkers werden getrakteerd op wat lekkers, fris of een alcoholvrij biertje. Het was erg bijzonder om de verschillende woningen van binnen te kunnen bekijken.