HomeStefan van Kordelaar

Stefan van Kordelaar

Wat je wil kan bij Reinaerde

Als je bij Reinaerde werkt, kun je er heel veel bij doen. Zo zijn er veel opleidingsmogelijkheden, extra taken die je kunt uitvoeren en kansen. Ik heb de opleiding verzorgende IG naast mijn werk gevolgd. Eigenlijk kan alles wat je wil bij Reinaerde.

Mijn werk is zo bijzonder omdat elke dag anders is. De wijze van begeleiden van iemand kan per dag wisselen. Er is geen dag hetzelfde. Bij IJsselburg wonen 20 mensen met een lichte verstandelijke beperking. Het is zijn heel diverse bewoners en een super leuk team dat altijd iets voor elkaar wil doen. Zo gaan we ook met de bewoners om. Ik wil goed zijn voor hen. Zij zijn het aller belangrijkst!

Lastig

Eigenlijk wilde ik na mijn opleiding in de jeugdzorg gaan werken. Het was toen alleen lastig om daar in te komen. Zo ben ik in de gehandicaptenzorg gerold. Inmiddels werk ik er al zeven jaar met veel plezier in.

Onlangs rondde ik mijn opleiding verzorgende IG af en ben begeleider C. De komende tijd ga ik groeien in deze nieuwe functie. Ik ben overigens gek op cursussen. Alles wat er voorbij komt, doe ik graag aan mee. En bij Reinaerde is veel mogelijk!