HomeLeren en ontwikkelen
thumb

Leren en ontwikkelen

Een continu proces

Het opleidingscentrum van Reinaerde verzorgt bij- en nascholing verzorgt voor medewerkers in de zorg. Zo dragen we bij aan de professionalisering van medewerkers. Dit doen wij vanuit de visie dat medewerkers toegerust zijn voor hun werkzaamheden en dat we kwalitatief goede en persoonsgerichte zorg verlenen aan cliƫnten. Iedereen kan, juist door gebruik te maken van de eigen kwaliteiten, groeien en ontwikkelen. Dit ontwikkelen zien wij als een continu proces dat niet alleen in een lokaal plaatsvindt maar ook op de eigen werkplek.

Het opleidingscentrum heeft veel kennis over en ervaring in de zorgsector. In het aanbod hebben wij altijd oog voor de positie van cliƫnten. Een respectvolle omgang en zeggenschap over het eigen leven vormen hierbij uitgangspunten. Deze visie vormt de basis voor trainingen, leergangen en symposia die wij verzorgen voor professionals en voor het sociale netwerk om mensen met beperkingen heen.

Verdere informatie over de bereikbaarheid van het opleidingscentrum en het trainingsaanbod: mail naar academy@reinaerde.nl

Klik hier voor de actuele vacatures

Werken en leren