HomeFlex
thumb

Flex

Professioneel, flexibel en ervaren

Flexbureau

Voor cliënten van Reinaerde is het belangrijk dat ze kunnen rekenen op voortdurende professionele ondersteuning en zorg. Ook als medewerkers op vakantie gaan, ziek zijn of er om een andere reden niet zijn, is dit van belang. Het Flexbureau van Reinaerde zorgt voor die deskundige vervanging. Flexmedewerkers zijn flexibel inzetbaar: ze kunnen snel aan de slag en zijn in staat om verschillende mensen goede ondersteuning en zorg te bieden. Flexbegeleiders zijn over het algemeen ervaren professionals, gediplomeerd op minimaal niveau 3. Een deel werkt al vele jaren in de flexpool en kent de organisatie goed waardoor cliënten de ondersteuning en zorg krijgen die ze nodig hebben.

Het werk

Als flexmedewerker werk je zelfstandig in de begeleiding en/of verzorging van cliënten. Van jong tot oud. In de begeleiding van werk en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking tot vroege, late en slaapdiensten in wonen voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Flexwerk biedt jou de unieke mogelijkheid om in korte tijd veel verschillende werkervaring op te doen.

Jouw profiel

We zoeken medewerkers met een afgeronde opleiding in een verplegende, verzorgende of agogische richting. Je bent goed in staat om zelfstandig te werken, toont initiatief, bent creatief en uiteraard flexibel.

Het aanbod

We bieden jou een contract als Flexbegeleider B met een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35). Reinaerde heeft volop mogelijkheden voor opleiding en loopbaanontwikkeling en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een fietsplan. Wanneer je tenminste 6 maanden werkzaam bent geweest voor het flexbureau, is het eventueel mogelijk (indien gewenst en er een vacature is) om door te stromen naar een vaste plek op locatie.
Klik hier voor de actuele vacatures

Werken en leren