HomeWachtlijst en beschikbaarheid

Wachtlijst en beschikbaarheid

Wat is mogelijk?

Zoek je ondersteuning of zorg, dan gaan we samen na welke mogelijkheden er zijn. Hoe snel je bij ons terecht kunt, is afhankelijk van je wensen, je indicatie of beschikking en of er een wachtlijst is.

Korte wachttijd voor dagbesteding en ambulante ondersteuning

Zoek je naar ambulante begeleiding of begeleiding bij werk of dagbesteding? Dan kunnen we vaak al op korte termijn helpen.

Behandeling

De wachttijd voor behandeling is afhankelijk van jouw vraag en soort behandeling. Voor sommige gespecialiseerde behandelingen is er een wachtlijst.

Meestal wachtlijst voor wonen

Voor de meeste woningen is er wel een wachtlijst. Toch is er regelmatig vrijwel direct ergens een plek vrij. Is de geschikte woonplek niet meteen beschikbaar? Dan kom je op een wachtlijst te staan. De wachttijd is afhankelijk van doorstroom, uitstroom en de belangstelling voor de woning. De wachttijd verschilt dus per woning. Hierdoor kunnen we niet precies vertellen hoe lang het duurt.

Logeren

Op dit moment zijn er geen nieuwe mogelijkheden om te komen logeren voor kinderen en jongeren met een beperking. Je kunt je kind wel op de wachtlijst laten zetten. Het logeren is helaas niet mogelijk door personele en financiƫle problemen. Reinaerde en partners zijn in gesprek over mogelijke oplossingen.

Alternatieve mogelijkheden

Is de wachttijd voor een woonplek lang? Dan bespreken we graag hoe je de wachttijd kunt overbruggen.

Wil je meer weten, neem dan contact op met klantadvies