HomeReinaerde Fit
thumb

Reinaerde Fit

Samen aan de slag met beweging en voeding

Met vragen over bewegen of voeding kun je terecht bij Reinaerde Fit. Voedingscoaches en beweegcoaches helpen mensen met een beperking bij een gezonde leefstijl.

Beweging en gezonde voeding zorgen ervoor dat jouw lichaam goed werkt en je je fitter voelt.

Je slaapt beter, wordt minder snel te zwaar en je hebt meer energie. Daarnaast verklein je de kans op hart- en vaatziekten.

Voedingscoaches en beweegcoaches stimuleren een gezonde leefstijl binnen Reinaerde.

De voedingscoach helpt je bij vragen over eten en drinken. Wil je weten wat een goede portie is? Of hoe je gezond kookt? Ben je op zoek naar een leuke traktatie? De voedingscoach gaat graag samen met je aan de slag.

Wil je graag met jouw groep meer bewegen, maar weet je niet precies hoe je dit kunt aanpakken? Of heb je een idee voor een sportieve activiteit? Schakel dan de beweegcoach in. Samen met jou gaat hij op zoek naar een passende invulling in de eigen omgeving.

Fiteuro’s

Om een gezonde leefstijl te stimuleren worden elk jaar Fiteuro’s verdeeld onder locaties die een goed plan hebben om meer te bewegen en/of gezonder te eten. Deze kunnen worden ingezet voor bijvoorbeeld plantjes voor in de moestuin en sport- en spelmateriaal.

Projecten en materialen

Ook zet Reinaerde Fit zich in met diverse projecten, zoals het Project Fit: Vitaminen waarbij 12 weken gefocust wordt op een verhoging van de vitamine-inname. Ook kun je bij de coaches diverse materialen lenen, zoals de sapfiets. Hiermee kun je lekkere smoothies maken terwijl je aan het fietsen bent.

Contact

Heb je een vraag voor een beweeg- of voedingscoach? Of wil je meer weten over de fiteuro’s? Stuur dan een mail aan reinaerdefit@reinaerde.nl.

Wil je alles weten over Reinaerde Fit? Volg dan de Facebookpagina. Daar vind je informatie over activiteiten, handige tips en trucs en lekkere recepten.