HomeKlaar voor de toekomst
thumb

Klaar voor de toekomst

Bekijk hier een praktijkvoorbeeld van Klaar voor de toekomst en lees wat we willen bereiken.

We vernieuwen onze dienstverlening en daar heeft iedereen een rol in. Technologie, nieuwe vormen van dienstverlening, verduurzaming: we grijpen de kans om het werk toekomstbestendig te maken. Het tekort aan mensen en middelen maakt deze beweging noodzakelijk. We investeren in nieuwe vormen van samen wonen, zorgen en leven. Daarbij hoort ook dat we duidelijk zijn over wat we cliƫnten niet (meer) kunnen bieden.

Dit willen we bereiken:

  • Stap voor stap verduurzamen we. Zo leveren we een bijdrage aan een gezonde leefomgeving, voor nu en voor toekomstige generaties.
  • Technologie en datagedreven werken maken deel uit van het dagelijkse werk. We investeren in slimme technologische oplossingen, omdat het werk er leuker, beter en makkelijker van wordt.
  • De organisatie is financieel gezond. Structurele tekorten zijn opgelost en we maken ruimte om te investeren in nieuwe vormen van dienstverlening. We zoeken naar nieuwe combinaties en nieuwe vormen, alleen of samen met partners.
  • Keuzes in wat we wel en niet (meer) doen passen bij onze maatschappelijke opdracht. Diezelfde keuzes helpen de houdbaarheid van de langdurige zorg in Nederland te verbeteren.