HomeSociaal en betrokken
thumb

Sociaal en betrokken

Op zoek naar een manier om invulling te geven aan social return of maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dat kan bij Reinaerde!

Met het uitbesteden van werkzaamheden of aankoop van producten geef je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zinvol werk te doen. Het is tegelijk een mooi visitekaartje!

Steeds meer opdrachtgevers en klanten verwachten dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt. Het realiseren van social return is daarom een mooi visitekaartje voor je bedrijf. Want je laat zien dat je sociaal en betrokken bent. Door social return krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zinvol werk te doen in de maatschappij.

We zijn een ondernemende organisatie. De mensen die bij Reinaerde werken, maken creatieve producten van klein tot groot. Het aanbod is dan ook divers: van sieraden en kaarsen tot een kopieerservice. Samen met mensen met een beperking runnen we eigen winkels, een webwinkel, restaurants, feestlocaties en zelfs een kunstgalerie en een kampeerterrein.

Ook buiten Reinaerde doen cliƫnten zinvol werk. Zo doen zij boodschappen voor ouderen in de buurt, delen zij fruit uit op scholen, of brengen zij koffie rond in een verzorgingstehuis. We hebben een divers aanbod van werk, werkplekken en vrijwilligerswerk op diverse niveaus en plekken.

Actief in de samenleving

Werk uitbesteden
We nemen graag werk uit handen van bedrijven en instellingen. Daarbij zorgen we altijd voor een optimale kwaliteit. Een goed idee om eens een opdracht uit te besteden aan de mensen van Reinaerde. Waarom niet? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
In de lijst hieronder staat in de kolom 'Uit handen' voorbeelden van werk waar wij goed in zijn.

Kopen of doen
Kijk in de onderstaande lijst onder 'Bij ons kopen of doen'. Of heb je anders in gedachte? Wij denken graag mee. Voor een voorstel op maat kun je contact opnemen met Marjan van Lexmond, mvlexmond@reinaerde.nl of 06 23 76 99 28.