HomeLeuke activiteiten doen
thumb

Leuke activiteiten doen

Op zoek naar een leuke activiteit? Alleen, met vrienden of familie?
thumb

Altijd wat te beleven.

Bij buurtboerderij De Schaapskooi in Bilthoven is er van alles te doen. Kinderen kunnen er niet alleen dieren bekijken, maar ook heerlijk buiten spelen op de speeltoestellen. Elke woensdagmiddag kunnen de jongsten met mooi weer, onder begeleiding een ritje maken op een pony of konijnen knuffelen. De buurtboerderij is aangesloten bij de Stichting Kinderboerderijen Nederland (SKBN) en doet mee met de jaarlijkse kinderboerderijenweekend.

thumb

Kamperen in de natuur - Amstelkade

Heerlijk relaxt vakantie vieren? Midden in het groen en aan het water kun je genieten van de rust en de ruimte van het Groene Hart. Er is ook een kleine natuurvriendelijke camping, een theehuis en een terras waar je van harte welkom bent. En wat te denken van een picknick of een rondvaart maken? Kijk op de site van Amstelkade.

thumb

Workshops

Doe je graag iets met je handen en heb je zin in een actieve en creatieve workshop? Alleen of met collega’s, vrienden of een groep vriendinnen? Onze winkels organiseren het hele jaar door leuke workshops en gaan graag samen met jou aan de slag. Leer bijvoorbeeld kaarsen maken of graffiti spuiten. Een leuke en creatieve manier om invulling te geven aan een dagje uit!

thumb

Kampeerterrein, lunchroom en theehuis - Fort Werk aan de Korte Uitweg

‘Werk aan de Korte Uitweg’ is een fort in Tull en ‘t Waal. Het fort heeft een theehuis, een klein kampeerterrein en vergaderruimtes die je kunt huren. Je kunt er een kop koffie of thee drinken en lunchen. Je kunt er ook kamperen en activiteiten volgen.

Kijk op de website van het fort.

thumb

Hulp in de tuin

Hulp nodig om je tuin (weer) op te knappen? Zoek je een betrouwbare tuindienst voor regelmatig onderhoud van je tuin? Wij kunnen al het werk in de tuin voor je uit handen nemen. Van maaien, onkruid verwijderen, snoeien en zagen tot seizoensgebonden onderhoud. Wij komen graag bij je langs om uw wensen te bespreken!