HomeDe Uitleen
thumb

De Uitleen

Ook jij kunt het uitproberen

Er komen steeds meer technische en innovatieve producten op de markt. Vaak is het lastig om te beslissen of de mensen met wie jij werkt er iets aan hebben en of je er in jouw werk iets mee kunt. Om je hierbij te helpen, is Reinaerde gestart met De Uitleen, een mediatheek vol met technologische producten. Zo kan iedereen binnen Reinaerde een product rustig uitproberen en testen.

De Uitleen is te vinden bij Studio 10 in Nieuwegein. Hier vandaan worden de producten aangeboden aan iedereen binnen Reinaerde. In De Uitleen vind je nieuwe producten, zoals de CRDL, een VR-bril en de robotkat. Er wordt gewerkt aan een online reserveringssysteem. Tot dat dit er is, kun je materialen lenen door on een mailbericht aan te geven wat je wilt reserveren.

Hieronder ontdek je vast welke producten op dit moment te lenen zijn.

Wat kun je proberen?

Interactieve robotkat
VR-bril
CRDL
Fitbit
Squease
Ayo lichttherapie
Qbi
Mediajungle (spel mediawijsheid)
Liftware (binnenkort te leen)
Beddit (binnenkort te leen)
Pillo (binnenkort te leen)

Waarom De Uitleen?

Technologie is niet meer weg te denken in de zorg. Veel mensen met een beperking zijn digitaal vaardig, vaak online en geïnteresseerd in het uitproberen van nieuwe technologische producten. Net als cliënten ervaren begeleiders de positieve invloed van technologie. Zij communiceren online met cliënten, familie en het netwerk en willen net zo graag de nieuwste producten uitproberen. Een nieuw product aanschaffen zonder te weten hoe het werkt en of het werkt, is best lastig. Producten zijn prijzig en je wilt graag weten of je er wat mee kunt. De Uitleen geeft je de mogelijkheid om een product rustig uit te proberen en er ervaring mee op te doen. Het is een mediatheek voor technologie producten geschikt voor iedereen.

Openingstijden

De Uitleen bij Reinaerde Studio 10 is geopend op woensdag van 13.30 - 15.00 uur en op vrijdag van 9.30 - 11.00 uur. Het adres van Studio 10 is: Specht 10, 3435 CE Nieuwegein.

Heb je vragen over De Uitleen? Kijk dan op De Uitleen - Reinaerde of stuur een mail naar: uitleen@reinaerde.nl.

De robotkat is één van de producten die te leen is via De Uitleen.