HomeDe Heygraeff 65 jaar jubileum
thumb

De Heygraeff 65 jaar

Lees hier over het jubileum van De Heygraaff
Op 1 december viert De Heygraeff haar 65-jarig jubileum!
Voor bewoners staan er dit jaar verschillende activiteiten gepland, waaronder een kunstroute in het voorjaar, een zomerfeest met kermis en circus in het najaar, en een spetterend afsluitend feest op 30 november voor collega's!

Iedereen, van bewoners tot familie, medewerkers, vrijwilligers en alle inwoners van Woudenberg, is uitgenodigd om samen dit jubileum te vieren. Het belooft een jaar vol festiviteiten en herinneringen te worden.

Sinds de oprichting in 1959 is De Heygraeff veranderd van een medische instelling naar een groene woonomgeving voor meer dan 160 mensen met een verstandelijke beperking. Met ruim 550 zorgprofessionals werken we aan de toekomst als creatieve zorggemeenschap met kunst en cultuur als de verbindende schakel. Waar mensen niet alleen zorg ontvangen, maar ook deelnemen aan creatieve dagbesteding en activiteiten.

De Heygraeff is niet zomaar een woonzorgterrein; het is een van de mooiste buurten in Woudenberg waar onbeperkt leven centraal staat. Door de jaren heen blijft De Heygraeff een dynamische plek van zorg, groei en gemeenschap.

Bekijk hieronder de foto's van de start van het jubileumjaar. En je kunt terug in de terug met de film 'Alledaags' uit 1993. Hierin kun je zien hoeveel er is veranderd in de laatste 30 jaar!

Alledaags 1993 Film Alledaags. Klik op het plaatje en de film begint!