HomeWerk(t) voor mij: Mark

Werk(t) voor mij: Mark

Hoe leuk is het om appels te zien veranderen in verrukkelijke taarten? Het is de perfecte baan voor Mark. Op deze pagina lees en zie je hoe dit werkt voor hem, zijn werkgever én begeleider.

📹 Deel 1: Mark

Samen mogelijk maken

Bij Reinaerde vinden wij het belangrijk dat iedereen kan meedoen in de samenleving. Zo dichtbij en lokaal als mogelijk. Open en in de maatschappij waar het kan. En in een beschutte omgeving waar dat nodig is. Werk en dagbesteding is er voor mensen met een beperking die een springplank nodig hebben omdat zij verder willen, een vangnet voor zij die niet meekunnen en een veilige haven voor de mensen die dat nodig hebben. Zodat ieder zijn talent kan gebruiken, kan groeien als mens en kan doen waar die gelukkig van wordt.

Samen met cliënten, hun familie, collega’s, mensen in de buurt, ondernemers en andere (zorg)organisaties onderzoeken we hoe we dit mogelijk kunnen maken. Zodat er voor iedereen genoeg gevarieerd aanbod van dagbesteding blijft. Bij Reinaerde en bij onze samenwerkingspartners.

📹 Deel 2: Marks werkgever

Lunchcafé De Graanschuur is een zeer geliefde plek in Wijk bij Duurstede. Dus het kan hier behoorlijk druk zijn! Zeker in het hoogseizoen. Daarom is eigenaar Marjolein zo blij met onze samenwerking. Haar waardering voor Marks werk is enorm, dus hierover vertelt ze graag.

📹 Deel 3: Marks begeleider

Wat zijn Marks wensen? Wat maakt hem blij? Wat vindt hij belangrijk in mogelijk werk? En kan dit alleen binnen Reinaerde of kan Mark ook onderdeel worden van een extern bedrijf? Begeleider Anique denkt graag buiten de gebaande paden en zocht het voor hem uit!

Meer harde werkers

> Werk(t) voor mij: Paul

> Werk(t) voor mij: Dennis

> Werk(t) voor mij: Jacco