HomeWerk(t) voor mij: Dennis

Werk(t) voor mij: Dennis

Yes! Na een succesvol werkfit-traject is Dennis officieel in dienst bij Blooms out of the Box! Op deze pagina lees en zie je hoe dit werkt voor Dennis, zijn jobcoach én werkgever.

📹 Deel 1: Dennis

Samen mogelijk maken

Bij Reinaerde vinden wij het belangrijk dat iedereen kan meedoen in de samenleving. Zo dichtbij en lokaal als mogelijk. Open en in de maatschappij waar het kan. En in een beschutte omgeving waar dat nodig is. Werk en dagbesteding is er voor mensen met een beperking die een springplank nodig hebben omdat zij verder willen, een vangnet voor zij die niet meekunnen en een veilige haven voor de mensen die dat nodig hebben. Zodat ieder zijn talent kan gebruiken, kan groeien als mens en kan doen waar die gelukkig van wordt.

Samen met cliënten, hun familie, collega’s, mensen in de buurt, ondernemers en andere (zorg)organisaties onderzoeken we hoe we dit mogelijk kunnen maken. Zodat er voor iedereen genoeg gevarieerd aanbod van dagbesteding blijft. Bij Reinaerde en bij onze samenwerkingspartners.

📹 Deel 2: Dennis' werkgever

‘Wij zijn superblij met onze nieuwe collega. Elke dag leert Dennis dingen bij. Van doosjes vouwen, planten inpakken tot en met het graveren van bedrijfslogo's. Het gaat hem goed af!’ vertelt Simon, eigenaar van Blooms out of the Box. In deze video legt hij uit dat hij graag duurzaam samenwerkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook deelt hij met je hoe hij dit samen met ons aanpakte.

📹 Deel 3: Dennis' jobcoach

‘Het UWV heeft ons gevraagd om Dennis te begeleiden naar werk’, vertelt arbeidsdeskundige en jobcoach Sjaak. In deze laatste aflevering van het drieluik legt hij uit waarom Blooms out of the Box zo'n goede match is en hoe hij Dennis heeft zien groeien.

Meer harde werkers

> Werk(t) voor mij: Paul