Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde NW Utrecht

Secretaresse, 32 - 36 uur, Utrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie die als ervaren secretaresse het management van Reinaerde kan ondersteunen? Dan zoeken we jou!

Reinaerde
Reinaerde wil bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. In onze visie halen cliënten het beste uit zichzelf in relatie met anderen in hun directe omgeving. Onze missie is hen aan te moedigen om te ontdekken wat hun mogelijkheden zijn en samen te kijken hoe ze hun kwaliteiten het best kunnen inzetten: hoe kunnen cliënten hun eigen dromen en ambities verbinden met activiteiten die van waarde zijn voor hun omgeving.

We willen dichtbij cliënten werken. We vinden het belangrijk dat alle medewerkers gericht zijn op verbinden en samenwerken met cliënten, collega’s, andere disciplines, de buurt, samenwerkingspartners en gemeenten. Je zal op verschillende locaties binnen Reinaerde werkzaam zijn (provincie Utrecht).

Jouw werk
Als secretaresse ben je verantwoordelijk voor een proactief agendabeheer in lijn met de planning & controlcyclus en afsprakenklimaat aansluiten op de werkorganisatie. Je bereidt vergaderingen voor en stelt actielijsten op, je redigeert verslagen en beleidsstukken en bewaakt de huisstijl. Je stelt concept documenten op t.b.v. de regiomanager / procesgroep manager en ondersteunt bij de voorbereiding van jaarverslagen en rapportages. Je bewaakt gemaakte afspraken en attendeert op openstaande punten.

Dit ben jij
Een collega met secretariële ervaring, die zelfstandig werkt en tegelijkertijd ook een echte teamplayer is. Je zoekt actief de samenwerking met collega's in de organisatie. Je blijft jezelf ontwikkelen in het vak en weet als geen ander wat er verandert in het secretariële vak en vertaalt dit naar de praktijk. Jij wil met ons de secretariële functie verder versterken.

Ben jij deze persoon? Solliciteer dan direct!

Wat breng je mee
- Je beschikt over een mbo+ of hbo werk- en denkniveau aangevuld met relevante praktijkervaring dan wel een vakgerichte (secretariële) opleiding.

- Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
- Je kunt goed omgaan met werkdruk en kunt prioriteiten stellen.
- Je bent oplossings- en resultaatgericht; speelt flexibel, doortastend en creatief in op vragen en situaties.

Gesprekken
De gesprekken zijn gepland op donderdag 3 mei 2018.

Wij bieden
Een afwisselende, leuke en uitdagende baan, waar heel veel voldoening uit te halen is! Een contract van 32-36 uur per week. Salarisindicatie is minimaal € 1.826,- en max. € 2.701,- (FWG 40) passend bij de ervaring en opleiding, conform de CAO Gehandicaptenzorg. Reinaerde biedt medewerkers ruimte om met hun vak bezig te zijn en om te blijven groeien. Zowel in hun vakgebied als op persoonlijk vlak.

Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.

Werken in een enthousiast team met betrokken en ambitieuze collega's.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Annemarie Minkes, regiomanager, telefoonnummer 06 - 228 89 038.

Reageren op deze vacature kan tot maandag 30 april as.