Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Woudenberg

Manager A, 28 - 32 uur, regio Woudenberg

Ben je klaar voor een volgende stap in je loopbaan? Solliciteer dan naar deze kans om manager te worden bij Reinaerde in de regio Woudenberg!

Jouw werk
Ben je klaar voor een volgende stap in je loopbaan?

Je geeft leiding aan een team van medewerkers en ondersteunt hen om vernieuwend te denken en neemt hen mee bij veranderprocessen. De locatie functioneert doelmatig en doeltreffend onder jouw verantwoordelijkheid. Daarbij bouw je op coachende wijze de samenwerking binnen en buiten de locatie verder uit. Je signaleert relevante ontwikkelingen die je met jouw ondernemingszin meteen vertaalt voor de organisatie. Je beheert het locatiebudget en draagt mede zorg voor een adequate inhoudelijke en financiële bedrijfsvoering. Daarnaast help je bij de ontwikkeling van het organisatiebeleid. De organisatievisie draag je uit en geef je concreet gestalte. Je maakt deel uit van het managementteam van de regio.

Je bent manager A, een functie in opleiding:
Gedurende twee jaar volg je een opleidingstraject en krijg je de gelegenheid je te ontwikkelen in het werkgebied van manager. Na het succesvol doorlopen ervan groei je door naar breed inzetbare manager.

De locatie
In regio Woudenberg bevinden zich het beschutte terrein De Heygraeff (wonen en dagbesteding), 3 dagcentra, externe woonlocaties De Bongerd en Slotlaantje en externe dagbesteding de Schans. Binnen de regio wordt jij verantwoordelijk voor één of meerdere locaties; welke dit precies zijn wordt nog nader bepaald.

We werken in regio Woudenberg op een SLIMME manier aan continue verbeteringen. Projectmatig werken is hier een onderdeel van, wat jou de kans geeft om je kennis en ervaring in projecten te vergroten. Daarnaast  verkeren we in een transitiefase, namelijk van operationeel naar tactisch, en werken weer toe naar een toekomstperspectief van een zelf organiserend team.

Jouw kwaliteiten
Een relevante hbo-opleiding aangevuld met een (afgeronde of begonnen) zorgmanagementopleiding op hbo-niveau.

Je beschikt over uitstekende verbindende, communicatieve vaardigheden en een proactieve werkhouding. Je bent leergierig en stressbestendig. Je bent een stevige persoonlijkheid en hebt een groot doorzettingsvermogen. Tenslotte heb je een resultaatgerichte, planmatige stijl van werken.

Een ontwikkelassessment kan deel uitmaken van de procedure.

Wij bieden
De mogelijkheid tot het volgen van een volledige zorgmanagement opleiding. Ook wordt er maatwerk toegepast in de vorm van supervisie en coaching on the job door een ervaren manager.

Een tijdelijke aanstelling van 28-32 uur per week, voor de duur van twee jaar, met uitzicht op doorgroei naar breed inzetbare manager.

Een salaris van min. € 2.285,- en max. € 3.416,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.

Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.

Het vastgestelde functieprofiel van Manager A is van toepassing.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Helma Groenewegen, regiomanager: 06 - 225 42 304.

Je kunt solliciteren tot en met 19 april 2018.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.