Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Begeleider B, De Driest

Begeleider B, 16-32uur, De Driest, Zeist

‘Samen gaat het lukken, altijd!’

Jouw werk
Als Begeleider B ben je verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning en begeleiding aan de cliënten die wonen op De Driest. Je biedt hen veiligheid, duidelijkheid en structuur. Je richt je hierbij op het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt, waarbij je aansluit bij het ontwikkelingsniveau en de ontwikkelmogelijkheden van de cliënt. Hiermee draag je bij aan een prettige en veilige woonomgeving waarin je het sociale netwerk betrekt en de cliënt zich goed voelt. Ons team van de Driest is een enthousiast en stabiel team. Met elkaar zijn we dit jaar gestart met een teamtraject en o.a. met een nieuwe vorm van vergaderen, waar we allen energie van krijgen. We zijn op zoek naar nieuwe collega die het leuk vindt om samen met ons verder te bouwen! Sta je stevig in je schoenen en krijg je energie van samenwerken én goede zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!De werkplek
De Driest is gevestigd in een prachtig verbouwd monumentaal pand, dit maakt De Driest een bijzondere plek om te werken. Het gebouw is dichtbij het centrum van Zeist en bestaat uit twee verdiepingen. De gezamenlijke ruimte waar de cliënten elkaar kunnen ontmoeten is op de benedenverdieping gevestigd. De Driest heeft tien appartementen met een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Er is een tuin waar de cliënten gebruik van kunnen maken.
Binnen de Driest wonen tien mannelijke cliënten van jong volwassen tot middelbare leeftijd met een lichte tot matige verstandelijke beperking met bijkomende psychische problematiek en/of gedragsproblematiek. Afhankelijk van jou qua omvang van het contact, kan je in overleg ook op andere woningen of dagbestedingen in Zeist en Den Dolder worden ingezet.

 

Jouw kwaliteiten

- Je hebt een proactieve werkhouding en draagt bij aan de opbouw van het team.

- Je bent in staat de cliënten veiligheid te bieden door betrouwbaar en voorspelbaar handelen.      

- Je bent warm, vriendelijk, hebt humor en kunt relativeren.

- Je hebt affiniteit met de doelgroep (ervaring in de GZ is een pré, maar geen vereiste).

- Kennis en ervaring op het gebied van Autisme Spectrum Stoornis, is een pré.

- Je beschikt over een relevante, afgeronde MBO-opleiding minimaal niveau 3 (bijvoorbeeld; Maatschappelijke Zorg (MZ), Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, Sociaal psychologisch hulpverlener (SPH), Maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD), Culturele Maatschappelijke Vorming (CMV).

 

Gesprekken
De gesprekken staan gepland zo spoedig mogelijk na de sluitingsdatum van de vacature.

 

Wij bieden

Direct een vast contract van minimaal 16 uur, maximaal 32 uur. Het bijbehorende salaris is ingeschaald in FWG 35, conform de cao Gehandicaptenzorg (min. € 1.754,- en max. € 2.607,- bij een fulltime dienstverband).
Reinaerde biedt een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Bregje Bidlot, manager, telefoonnummer: 06 - 51388531.

Je kunt reageren  tot 22 april.