Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Tuinlaan 6

Wil jij werken met licht verstandelijk beperkte jongvolwassenen?

Begeleider B, 24-32 uur, Tuinlaan 6 LVB cluster, Dennendal, Den Dolder

Wil jij werken met licht verstandelijk beperkte jongvolwassenen? Solliciteer dan naar onze vacature voor begeleider B op Tuinlaan 6!

Begeleider B, 24-32 uur, Tuinlaan 6 LVB cluster, Dennendal, Den Dolder

Weet jij raad met de vraag achter de vraag? Reageer dan snel en mogelijk vervul jij de vacature binnen het LVB cluster op Dennendal, Den Dolder.

Jouw werk
Als begeleider B ondersteun je de cliënten in hun woonsituatie gericht op het ontwikkelen van zelfredzaamheid, sociale en praktische vaardigheden, het gevoel van eigenwaarde, het maken van eigen keuzes en maatschappelijke en sociale participatie. Je werkt hierbij nauw samen met de cliënt, de (wettelijke) vertegenwoordiger van de cliënt en je team.

We werken met de methodiek Krachtig en Zelfbewust. Het methodisch kader van Krachtig en Zelfbewust is gericht op competentiegerichte ondersteuning bij wonen, werk en vrije tijd aan cliënten met een licht verstandelijke beperking. Doel is het opdoen van positieve leerervaringen door een passende beeldvorming en op de cliënt afgestemde begeleiding.

Daarnaast vinden we het binnen het Tuinlaan 6 en het LVB-cluster heel belangrijk dat we werken aan continu verbeteren. Dit vraagt van medewerkers dat zij nieuwe dingen durven uitproberen en deze ook steeds evalueren een bijstellen.

De werkplek
Tuinlaan 6 op het terrein van Dennendal is een groepswoning waar jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek wonen.


Jouw kwaliteiten
Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding (minimaal niveau 3).

We zijn op zoek naar een collega die ziet wat een cliënt nodig heeft en zijn/haar begeleiding door op aan past.

Relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor zijn kwaliteiten die van pas komen bij het werken met deze doelgroep.

Je kunt structuur bieden en hebt doorzettingsvermogen

Je bent professioneel betrokken bij cliënten, kritisch op je eigen handelen en staat open voor feedback.

Gesprekken
De gesprekken worden nog gepland.

Wij bieden
Je krijgt een contract van 24-32 uur voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging bij goed functioneren en beschikbaarheid. Het salaris is volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35.
Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsreglement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Charly Herder (06 - 123 29 568).