Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Bomenhof 3

Begeleider B, woonlocatie Bomenhof 3, Dennendal

Collega's gezocht! Daadkrachtige Begeleider B, 24-36 uur per week, Den Dolder. Jij maakt het verschil. de cliënt merkt het verschil!

Jouw werk
Als Begeleider B ben je verantwoordelijk voor het bieden van professionele zorg en ondersteuning aan volwassen cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Je draagt bij aan een prettige, sfeervolle woonomgeving door de cliënten veiligheid, duidelijkheid en structuur te bieden en deinst daarbij niet terug voor de uitdagingen die hierbij komen kijken. Je bent onderdeel van een kundig en gemotiveerd team.

De werkplek 
Bomenhof 3 is een gezellige woning op één van de instellingsterreinen van Reinaerde, Dennendal. In totaal wonen er 10 cliënten, er kan agressie voorkomen. De beschutte, bosrijke omgeving biedt de cliënten veel vrijheid waar ze vanuit hun woning volop van genieten. Op Dennendal zijn de lijnen met verschillende disciplines kort en wordt intensief samengewerkt aan goede zorg!

Jouw kwaliteiten
- Je staat stevig in je schoenen, je bent betrouwbaar en sociaal.

- Je hebt ervaring of affiniteit met werken met een complexe doelgroep.

- Je bent flexibel inzetbaar (ORT).

- Je beschikt over een afgeronde, relevante opleiding in de gezondheidszorg en/of welzijn (minimaal niveau 3).

Onze cliënten vinden belangrijk:
Dat je er voor ze bent! Daarbij kun je goed schakelen tussen warme zorg en duidelijk grenzen stellen.

Gesprekken
Heb je interesse? Stuur dan zo snel mogelijk je CV en een korte motivatiebrief via onze website, dan nodigen wij je uit voor een gesprek!

Wij bieden
Een unieke werkervaring in de zorg binnen een leuk team! Daarnaast biedt Reinaerde verschillende (opleidings)mogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij denken graag met je mee!

Het aantal uren dat je wilt werken, stellen we vast in overleg. Jouw salaris en inschaling is afhankelijk van opleiding en achtergrond, conform de CAO Gehandicaptenzorg.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anne de Winter, Manager Bomenhof 1 & 3, telefoonnummer: 06 201 88 713.