Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Reinaerde zoekt een begeleider B

Begeleider B, 24 - 28 uur, uur, Boog 1, Heygraeff, Woudenberg

Ben jij de nieuwe medewerker die met hart en hoofd, dagelijks bij wil dragen aan het welzijn van mensen met een beperking?

Jouw werk
We vragen van jou om je in te leven in de leefwereld van de cliënt. Met geduld, rust en consequent handelen draag je bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich goed voelt. In het dagelijks leven van de cliënt speel jij een begeleidende rol waarin samenwerken in het team van groot belang is. In de ontwikkeling van het team speel je een actieve en autonome rol. Binnen het team neem je de verantwoording voor de aan jou gedelegeerde taken.

De werkplek
Het betreft een woonlocatie waar 12 cliënten wonen in één woning verdeelt over twee verdiepingen op de Heygraeff in Woudenberg. Cliënten hebben een eigen kamer met een gedeelde badkamer. Per 6 cliënten is een huiskamer en keuken. De cliënten hebben veelal een stoornis binnen het autistisch spectrum en een ernstige verstandelijke beperking, het betreft een oudere doelgroep, leeftijd tussen de 50 en de 70 jaar.

De ontwikkelingsleeftijd is tussen de 6 maanden en 3 jaar. Deze cliënten vragen om een intensieve begeleiding, als team gaan we voor cliëntvolgend werken, nieuwe vaardigheden ontwikkelen is niet mogelijk daarom gaan we voor het behouden van vaardigheden ondanks de fysieke achteruitgang van deze cliënten.

Jouw kwaliteiten
Je hebt een afgeronde relevante MBO-opleiding minimaal niveau 3, denk aan Verzorgende-IG of MZ.

 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het ondersteunen en begeleiden van cliënten met een ernstige verstandelijke beperking.
 • Ervaring met- en kennis van autisme.
 • Je blijft rustig en professioneel, ook in situaties die het uiterste van je vragen.
 • Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van jouw werk.
 • Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk.
 • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties.
 • Je signaleert nieuwe situaties en handelt daarnaar.
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
 • Je bent stressbestendig, creatief en flexibel.
 • Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.
 • Je werkt op een methodische wijze volgens het ondersteuningsplan.

Je werkt in een onregelmatig dienstenpatroon met uitzondering van nachtdiensten. Op het terrein van de Heygraeff zijn actieve nachtdienstmedewerkers actief.

Gesprekken
De gesprekken worden nog gepland.

Wij bieden
We hebben mogelijkheden om contracten van verschillende uren aan te bieden met minimaal 24 en maximaal 28 uur voor bepaalde tijd. Het gaat om een contract voor de periode van minimaal een jaar. Het salaris is volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35. Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsreglement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mary Alferink, manager, telefoonnummer: 06 – 57 32 69 15 De uiterste reactiedatum is 2 april 2018.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.