Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde De Vuursche 132

Persoonlijk begeleider/begeleider C, 32 uur, De Vuursche 132, Vleuten

Ben jij daadkrachtig, heb je humor, empatisch vermogen en zelfreflectie. Kan je goed luisteren en een goed gesprek voeren? Ben je betrouwbaarheid, hou je je aan afspraken? Dan is De Vuursche de juiste plek voor jou en willen wij je graag ontmoeten! De Cliënten van De Vuursche

Jouw werk
Als begeleider C coördineer je de totale zorg- en dienstverlening aan een aantal cliënten. Je stelt het ondersteuningsplan op, evalueert en bewaakt de voortgang. Je ondersteunt de cliënten in hun woonsituatie gericht op het ontwikkelen van zelfredzaamheid, sociale en praktische vaardigheden, het gevoel van eigenwaarde, het maken van eigen keuzes, maatschappelijke en sociale participatie. Je werkt nauw samen met de (wettelijke) vertegenwoordiger van de cliënt en met het netwerk van de cliënt. Daarbij stuur je vooral op het stimuleren en vergroten van kennis en vaardigheden. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het team en het verder implementeren van het methodische kader krachtig & zelfbewust en driehoekskunde. Je signaleert knelpunten en bent proactief in het vinden van oplossingen.

De werkplek 
Vuursche 132 is een woonlocatie met 24 uur begeleiding voor 26 (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en ZZP VG 3 en 6. Alle cliënten hebben een eigen appartement en ontvangen begeleiding op afspraak. Begeleiders hebben specifieke deskundigheid op het gebied van het begeleiden bij sociale en emotionele problematiek en verslaving. Binnen de locatie zijn twee inloophuizen, waar cliënten, als ze willen, kunnen mee-eten en elkaar ontmoeten. Hier zijn ook begeleiders aanwezig. Een aantal cliënten leert om nog zelfstandiger te gaan wonen. Er is een actieve cliëntenraad. We werken met de methodiek krachtig & zelfbewust en driehoekskunde. Begeleiders werken in wisselende diensten 7 dagen per week inclusief slaapdiensten.

Jouw kwaliteiten
Je hebt een afgeronde relevante MBO+of HBO-opleiding gezondheidszorg en/of Welzijn, niveau 4/5. - Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het ondersteunen van onze doelgroep. - Je bent iemand die stevig en stabiel in het leven staat. - Je bent betrouwbaar: afspraak is afspraak. - Je bent betrokken en hebt een professionele en enthousiaste houding. - Je werkt smart, resultaat en kwaliteitsgericht.

Onze cliënten vinden belangrijk:
daadkracht, empatisch vermogen, zelfreflectie, goed kunnen luisteren, humor, goed gesprek kunnen voeren, betrouwbaarheid, je aan afspraken houden, goed bereikbaar zijn en toegankelijk zijn.

Gesprekken
De sollicitatiegesprekken worden nog gepland.

Wij bieden
Een prettig team, een gezellige sfeer, een betrokken manager, wisselende diensten, ORT en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.Je krijgt een tijdelijk contract van 32 uur, met uitzicht op een vast contract. Je salaris is volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 40. tot max 2432,- euro bij een contract van 32 uur. Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsreglement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marijke van der Meer, manager, telefoonnummer: 06 - 5322 2267.

Je kunt solliciteren tot en met 1 april. Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.