Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Regio Zeist Dennendal Den Dolder

Begeleider B dagbesteding Intensieve Begeleiding 28-32 uur

Sta jij stevig in je schoenen en wil je samen met onze cliënten op zoek naar mogelijkheden waar anderen deze soms niet meer zien?

De locatie
Reinaerde dagbesteding Intensieve Begeleiding bevindt zich op het bosrijke, beschutte terrein van Dennendal in Den Dolder. De dagbesteding bestaat uit 4 geschakelde groepen en een kleine zorgboerderij.

De cliënten
De cliënten binnen dagbesteding Intensieve Begeleiding zijn qua leeftijd en ontwikkeling zeer divers. Allen hebben een verstandelijke beperking, gecombineerd met een psychiatrische stoornis. Hierdoor hebben de cliënten veel duidelijkheid en structuur nodig. De cliënten hebben een zorgzwaartepakket VG7, welke in individuele gevallen wordt aangevuld met Meerzorg.

Het perspectief wat we voor ogen hebben binnen Intensieve Begeleiding is het ervaren van het gewone leven. Dit gewone leven geven we samen met onze cliënten vorm.

De begeleiding
De begeleiding richt zich op het realiseren en structuren van een normaal leven waarbinnen de behoeften van de cliënten centraal staan, samen met de cliënt activiteiten ontwikkelen en uitvoeren die aansluiten op deze behoeften. Dit doe je aan de hand van het gedachtengoed uit Triple-C. Er wordt gewerkt vanuit individuele ondersteuningsplannen.

Jouw kwaliteiten
- Je hebt een relevante opleiding minimaal op niveau 3.
- Je staat stevig in je schoenen en je kan omgaan met agressie.
- Je hebt doorzettingsvermogen.
- Je kan situaties relativeren.
- Je kan reflecteren op je eigen handelen.
- Je bent bereid om onregelmatig te werken (geen nachtdiensten).

Wij bieden
Je krijgt een vast dienstverband van 28-32 uur. Het salaris is volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35. Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsreglement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Thomas de Jeeger, tjeeger@reinaerde.nl

Je kunt solliciteren tot 6 april 2018.