Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Flexbureau

Flexbegeleider B Intensieve Begeleiding

Houd jij van afwisseling? Dan is een functie als flexbegeleider bij Reinaerde iets voor jou!

Je werkplek
Reinaerde zoekt voor verschillende locaties in Den Dolder (Dennendal) en in Woudenberg (De Heygraeff) deskundige flexbegeleiders B.

Hier wonen cliënten die op maat intensief worden begeleid en/ of verzorgd. Op de locaties is eveneens sprake van intensieve één op één begeleiding. Het gaat hier om cliënten met autisme of autismeverwante stoornissen waarbij forse gedragsproblematiek en risicovol gedrag kan ontstaan.

De cliënten op deze locaties zijn van verschillende leeftijden en er is sprake van verschillende cliëntniveaus (laag, midden en hoog niveau). Het merendeel van deze cliënten heeft zorgzwaartepakket: VG 7 en aanvullend EZZ ( Extreme zorg-zwaarte) en ontvangen 24- uurs begeleiding.

Als flexbegeleider B draag je bij aan een veilige en prettige leefomgeving voor de cliënten.

Jouw werk

Flexibel en professioneel. Dat ben jij. Als flexbegeleider word je ingezet op verschillende locaties. Dat vraagt een flexibele en professionele houding. Bij aanvang van een dienst krijg je een overdracht, daarna ga je direct aan de slag. Je staat stevig in je schoenen en weet op passende wijze te reageren op agressie. Het volgen van een training 'Professioneel omgaan met agressie' is onderdeel van je werk.

Je ondersteunt de cliënt in de dagelijkse gang van zaken en onderneemt kleine activiteiten. Het accent ligt op een zeer structurerende begeleiding en in het hanteren van de beperking (zoals bijvoorbeeld een ernstig verstoorde prikkelverwerking en dwangmatigheden). Daarnaast ondersteun je bij alle voorkomende dagelijkse werkzaamheden. Je behandelt de cliënten met respect en kiest voor een passende benadering. De één-op-één begeleiding kan zowel op de groep plaatsvinden als op een van de groep afgesloten locatie. Er wordt gewerkt met een uitgebreid plan van aanpak, waarin ondersteuning komt vanuit Centrum Consultatie en Expertise.

Jouw kwaliteiten
- Je hebt een diploma vanaf kwalificatieniveau 3 (Sociaal/agogisch of verpleegkundig).

- Je hebt veel ervaring met agressiehantering, zowel verbaal als non-verbaal en hebt hiervoor bij voorkeur een training gevolgd.
- Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, voornamelijk voor dag en late diensten en eventueel ook voor slaap- en nachtdiensten.
- Je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar
- Je hebt ervaring met ADL ondersteuning/verzorging.
- Je bent een harde werker, zelfstandig, stressbestendig en een initiatiefnemer. Daarnaast beschik je over kritische zelfreflectie.
- Je hebt een oplossingsgerichte werkhouding en bent pro actief.
- Je beschikt over een flexibele en professionele houding.
- Je beschikt (bij voorkeur) over een auto en bent inzetbaar in Den Dolder, en Woudenberg.

Wij bieden
Als flexbegeleider bieden wij je in eerste instantie een tijdelijk (voor de periode van 7 maanden) contract aan met uitzicht op een vast dienstverband. Afhankelijk van jouw wensen en ons werkaanbod is het mogelijk meer te werken dan je contractsomvang.  De functie is ingeschaald volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35.

Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsreglement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met het Flexbureau van Reinaerde, telefoonnummer: 030 - 22 999 41.

Je kunt solliciteren tot 1 april 2018.