Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde Flexbureau

Flexbegeleiders B Verzorgend

Houd jij van afwisseling? Dan is een functie als flexbegeleider bij Reinaerde iets voor jou!

Je werkplek
Op verschillende woonlocaties in Woudenberg, Den Dolder, Houten, Nieuwegein, Utrecht, IJsselstein en in de regio Noord West Utrecht (Abcoude, Woerden en Harmelen), wonen cliënten met een matig tot ernstige verstandelijke beperkingen/of lichamelijke beperking. De cliënten op deze locaties zijn van verschillende leeftijden. In de verzorging en begeleiding van deze cliënten staat zelfredzaamheid en gevoel van eigen waarde centraal.

Jouw werk

Je wordt als flexbegeleider op verschillende locaties ingezet. Er wordt daarom een flexibele en professionele houding van je verwacht. Bij aanvang van iedere dienst vindt een overdracht plaats. Er is geen ruimte om ingewerkt te worden als flexmedewerker. Je bent dus echt direct inzetbaar.

Het bieden (ondersteunen en/of overnemen) van alle voorkomende ADL werkzaamheden, al dan niet met behulp van een tillift, is de hoofdtaak van je functie. De ondersteuning is voornamelijk gericht op het verzorgen en begeleiden van cliënten waarbij structuur, regelmaat en duidelijkheid geboden moet worden. Het is van belang dat de cliënten met respect behandeld worden en dat er per cliënt een passende benadering gekozen wordt.

Jouw kwaliteiten
- Je hebt een diploma vanaf kwalificatieniveau 3 (Sociaal/agogisch of verpleegkundig).

- Je hebt geduld en inlevingsvermogen.
- Je hebt ervaring met alle ADL werkzaamheden zoals het wassen, aankleden en verzorgen van cliënten.
- Je hebt ervaring in het werken met tilliften of staat open voor het volgen van een training.
- Je hebt ervaring in het delen van medicatie
- Je draagt zorg voor een goede overdracht
- Je hebt een oplossingsgerichte werkhouding en bent pro actief
- Je beschikt bij voorkeur over een auto
- Je bent flexibel inzetbaar
- Je bent bereid ook korte diensten te werken (4 en 5 uur)
- Je werkt gemiddeld minimaal 4 dagen per week.

Wij bieden
Als flexbegeleider bieden wij je in eerste instantie een tijdelijk contract (in eerste instantie van 7 maanden) aan met uitzicht op een vast dienstverband. Afhankelijk van jouw wensen en ons werkaanbod is het mogelijk meer te werken dan je contractomvang.  De functie is ingeschaald volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35.

Reinaerde is een werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals de eindejaarsuitkering, een fietsreglement en mogelijkheden voor collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met het Flexbureau van Reinaerde, telefoonnummer: 030 - 22 999 41.

Je kunt solliciteren tot 1 april 2018.