Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

Begeleider B, Bloemenhof 6, 28 - 32 uur, Dennendal, Den Dolder

Wij zoeken een proactieve collega !

Jouw werk
Samen met ons team bied je de cliënten van Bloemenhof 6 veiligheid, duidelijkheid en structuur. Je richt je daarbij op het in stand houden van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich goed voelt. In het dagelijks leven van de cliënt speel jij een ondersteunende rol waarin je ook het sociale netwerk betrekt.

De werkplek
Bloemenhof 6 is een woning op het terrein van Dennendal. Er wonen hier 10 cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Centraal staat het creëren van een veilige en overzichtelijke leefwereld voor de cliënten, die bijna allemaal een stoornis binnen het autistisch spectrum (ASS) hebben. Naast rust en sfeer is er behoefte aan herkenbaarheid, voorspelbaarheid en duidelijkheid. Dit is voornamelijk terug te zien in de dagindeling, dagelijks terugkerende situaties, een vast team van begeleiders en de communicatie met de cliënten. Een groot aantal bewoners bezoekt de dagbesteding op het terrein Dennendal en een aantal heeft dagbesteding buiten het terrein. Vanuit Bloemenhof 6 worden er activiteiten aangeboden afgestemd op de individuele behoeften van de cliënten. Deze activiteiten variëren van wandelen, koken, televisie kijken tot muziek luisteren. De dagelijkse verzorging en begeleidingsmomenten worden aangegrepen om een betekenisvol individueel contactmoment aan te gaan. De beleving van de cliënt staat hierbij centraal. 

Jouw kwaliteiten
- Je hebt een afgeronde en relevante opleiding op MBO 3 niveau.
- Je bent bekend of bereid te leren omgaan met onze doelgroep.
- Je bent consequent en betrouwbaar.
- Je hebt geduld en kunt omgaan met cliënten die een apel doen op je incasseringsvermogen.
- Je kan omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.
- Je biedt op een professionele neutrale wijze, veiligheid aan de cliënt.

Gesprekken
De gesprekken worden zo spoedig mogelijk gepland.

Wij bieden
Een contract van 28 - 32 uur per week in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. Een salaris van min. € 1.754,- en max. € 2.607,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.

Voor vragen
Kun je contact opnemen met Joke Faber, manager, telefoonnummer: 06 - 235 96 983.

Je kunt reageren tot 19 december as.