Zoeken Contact Menu

Vacature

Vacature

Reinaerde

HBO verpleegkundigen

Reinaerde zoekt HBO Verpleegkundigen

Ben je klaar voor een uitdaging? Werk je graag met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking? En ben je HBO verpleegkundige? Dan zouden we graag kennis met je maken!

Onlangs hebben we de werkzaamheden anders ingedeeld en is er een nieuwe functie ontstaan. In deze nieuwe functie gaan HBO opgeleide verpleegkundigen deel uitmaken van het medisch team en functioneren als intermediair tussen de locaties, de verpleegkundig specialisten en artsen in de uitvoering van de medische zorg voor de cliënten. Vanuit het (multidisciplinaire) team ben je betrokken bij de verbetering van de kwaliteit van de zorg.

Jouw werk
-          Je voert triage uit en verricht verpleegtechnische/medische handelingen.

-          Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van verpleegkundige zorg en adviseert teams en manager in (complexe) zorgvragen in multidisciplinaire zorgsituaties.
-          Je draagt kennis en vaardigheden over door middel van: voorlichting, scholing, training en coaching van medewerkers en cliënten.
-          Je doet voorstellen tot verbetering van kwaliteit van zorg, preventie en ontwikkelingen binnen het vakgebied en draagt bij aan een optimaal functioneren van het collegiale team.
-          Je participeert in het rooster voor bereikbaarheidsdiensten (avond, nacht en weekend). Je bent telefonisch bereikbaar en indien nodig ga je naar de locatie (Heygraeff of Dennendal) toe om ondersteuning te geven.

De werkplek
Reinaerde wil bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. We moedigen cliënten aan het beste uit zichzelf te halen en te ontdekken wat hun mogelijkheden zijn: hoe kunnen cliënten hun eigen dromen en ambities realiseren?

Spreekt dit je aan en wil je onze cliënten hierbij ondersteunen door goede medische zorg te bieden en zo ook het beste uit jezelf te halen? Dan willen we je uitdagen om te solliciteren en kennis met ons te maken! 

Jouw kwaliteiten
-          Je hebt een diploma HBO-V of vergelijkbaar en bent BIG-geregistreerd.

-          Je hebt coachende en coördinerende vaardigheden.
-          Je bent een zelfstandige, verbindende en een daadkrachtige persoonlijkheid.
-          Je kunt mensen enthousiast maken en meenemen in de gewenste richting.
-          Je bent klantgericht en stressbesteding.
-          Je neemt initiatief en staat open voor verdere ontwikkeling van jezelf in deze nieuwe functie.
-          Je bent flexibel.
-          Je bent in bezit van auto/rijbewijs.

Wij bieden
Een contract van 24 - 36 uur per week, in eerste instantie voor een of twee jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. De functie is nog niet gewaardeerd, het salaris is vooralsnog max. € 3.416,- (FWG 45/50) bij een fulltime dienstverband (36 uur) conform de CAO Gehandicaptenzorg.

Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof.

Werken in een jong team in opbouw met betrokken en ambitieuze collega's. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, bijvoorbeeld je verder verdiepen in verpleegkundige zorg voor mensen met een beperking.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Chantal Schmitz of met Joke Wietsma op telnr: 033 - 286 88 50.

Je kunt solliciteren tot en met 4 mei 2018

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.