Zoeken Contact Menu

Vrijetijdsbesteding

Vrijetijdsbesteding

Vrijetijdsbesteding biedt de cliënt de mogelijkheid om even uit de dagelijkse routine te stappen en een sportieve, ontspannen, creatieve of prikkelende ervaring op te doen. Een leven waarin je fijn woont in een prettig huis, een passende dagbesteding hebt, maar ook regie en betrokkenheid hebt bij de invulling van je vrijetijdsbesteding.

  • Lees meer
    Veel cliënten zijn aangesloten bij een club of vereniging in de buurt. Voor cliënten die geen lid kunnen worden bij de reguliere clubs of verenigingen, heeft Reinaerde op een aantal locaties in de regio en op de locaties Dennendal in Den Dolder en De Heygraeff in Woudenberg een ruim aanbod van activiteiten. Deze worden georganiseerd en begeleid door vrijwilligers en hobbydeskundigen. De coördinatie hiervan is in handen van de coördinatoren Vrijetijdsbesteding.

    » Inklappen

De vrijwilligers spelen een belangrijke en actieve rol binnen de vrijetijdsbesteding. Zonder hen zijn de meeste vormen van vrijetijdsbesteding niet mogelijk.

Voor informatie over vrijwilligerswerk kunt u de pagina Vrijwilligerswerk bekijken of contact opnemen met onze coördinatoren Vrijetijdsbesteding of een e-mail sturen naar: vrijetijdsbestedingDD@reinaerde.nl

Vrijetijdsbesteding

Marion Smulders
Locatie Dennendal
Dolderseweg 170 - Boshutlaan 7
3734 BP Den Dolder
Mobiel 06 53 13 76 89
E-mail msmulders@reinaerde.nl
Werkdagen: woensdag, vrijdag en op afspraak